2777
2789
عنوان

راست میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست
شما وقتی پیامبر رو ندیدی شهادت دروغی داری میدی با چشمت دیدی پیامبر رو؟؟؟شما دیدی که پیامبر از طرف خد ...

قرار نییت همه چی رو با چشم دید

به حرف شما باشه مگه من خدا رو دبدم که بیام بگم خدا وجود داره و پس چون   اینجوریاس و  چون من خدا رو ندیدم و تو میگی خدا وجود داره منم با حرف تو دین زده میشم چون به چشم ندیدم ،، یا اصلا مگه تو به چشم  جهنم و بهشت رو دزدی که مبگی وجود داره و..... ،!! حرف شما  کاملا غیر منطفی و ناحقه ،مگه کدوم یکی از ماها هزار و چهارصد سال پیش بودیم که بخوایم با چشم ببینم پیامبر رو ؟؟

ما  خدا رو قبول دارم ،دینون اسلامه و اعتقاد داریم قران کتاب اسمانی خداس و حضرت محمدم پیامبر و فرستاده خداس و نیازی نییست به چشم ببینم و حرف و ایه قران برامون  حجت و ارجحیت داره و   توی قران هم   صدها بار امده  شده که  محمدرسول الله و فرستاده خدا  هست و همین حرف برای کسانی که اسلام و قران رو قبول دارن  حجته مثل وجود خدا و وجود جهنم و بهشت و معاد و .... که به چشم ندیدیم اما چون توی قران اومده برامون حجته و قبولش داریم

قرار نییت همه چی رو با چشم دید به حرف شما باشه مگه من خدا رو دبدم که بیام بگم خدا وجود داره و پس چو ...

این حرف رو برو از بزرگتربن علما بپرس که اشهد ان محمد رسول الله حرف و قسم دروغه یا کلام خداست ,؟؟

، ،قران رو باز کن و بخون و ببین توی چندین ایه چندین بارررر  تکرار شده و  اومده اشهدان محمد رسول الله ،

و تحقیق کن ببین  چند بار توی قران اومده که شرک به خدا و مشرک شدن چه گناهی داره  و  جزای مشرکین  چی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نییت همه چی رو با چشم دید به حرف شما باشه مگه من خدا رو دبدم که بیام بگم خدا وجود داره و پس چو ...

بله حرف شما صحیح کاملا ولی تو دین مسیحیت هم گفته شده پیامبرشون حضرت عیسی علیه السلامه تو دین یهود گفته شده حضرت موسی تو ایران زردتشت بوده که در واقع زردتشت همون ابراهیم علیه السلام بوده پس اونا هم میتونن خدای ما و دین ما رو طبق کتب خودشون زیر سوال ببرن ضمنا تمام نکاتی که شما فرمودید تو انجیل وجود داره خط به خطش هست اون هفت طبقه جهنم دقیقا همون هفت گناه کبیره تو دین مسیحیته عدد 7 تو ادیان ابراهیمی وجود داره ما باید یاد بگیریم به همه ادیان احترام بذاریم چون تمام این ادیان به هم متصل شدن از دل هم بیرون اومدن برای کامل کردن هم اومدن اینکه ما ادیان دیگه رو رد میکنیم دین خودمون رو محکم میگیریم دلیل قانع کننده ای نیست ما اصول دین داریم که میگه نبوت بعد امامت به معاد و توحید کاری ندارم بین نبوت و امامت اول نبوت هست یعنی پیامبر از امام بالاتره هیچ فرقی ام نمیکنه چه پیامبری باشه وحی به پیامبر میشه به امام نمیشه تو تمام ادیان گفته شده منجی اخرالزمان عیسی پسر مریمه جایی نگفته حضرت مهدی منجیه اما ما میگیم حضرت مهدی منجی اخرالزمانه بعد ادیان میگن حضرت عیسی با دجال در اخرالزمان میجنگه و اونو از بین میبره و عدالت رو به دنیا برمیگردونه ما میگیم حضرت مهدی با حضرت عیسی باهم اینکار رو میکنن و دجال رو از بین میبرن خوب تا اینجام بحثی نیست اما وقتی میگن اخرش که دجال از بین میره حضرت مهدی جلو می ایسته و حضرت عیسی پشت سر ایشون نماز میخونن این یعنی جای نبوت با امامت عوض شد جای اصول دین عوض شد چون قطعا مرتبه حضرت عیسی مرتبه پیامبریه نه امامت که اینها رو یکسری ادم میسازن تا تفرقه بندازن در صورتیکه هر دوی اینها با هم میان تا اخرم باهمن دست در دست برای این میگم ادم باید علمی نگاه کنه یکم فکر کنه تا بتونه از دست ادمایی که میخوان تفرقه بندازن نجات پیدا کنه خود حضرت محمد گفته کسیکه عیسی رو قبول نداشته باشه منو قبول نداره سرچ کنید بخونید در مورد بقیه پیامبران هم همینه دنیا در حال تغییره وارد عصر اکواریوس شدیم عصر اخرالزمان و نابودی و جنگ و خون ریزی 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش

[QUOTE=312238928]بله حرف شما صحیح کاملا ولی تو دین مسیحیت هم گفته شده پیامبرشون حضرت عیسی علیه السلامه تو دین یهود گف ...[/QUOTE

توی قران هم اسم تمام پبامبرا و کتاب های  آسمانیشون و  داستانشون اومده و  تاکید هم شده حضرت محمد اخرین پیامبر و اخرین فرستاده خداس و کتاب قران هم اخرین و تکمیل ترین کتاب خداست وبر تمام کتاب های دیگه ارجحیت داره

توی قران اومده حضرت مسیح از دیدگاه ها مخفی شده و به وقتش ظهور میکنه

ما طبق حرف پیامبر که گفته  دوازدهمین امام از نسل من که مهدی  هست از نظرها غیب میشهه  و در زمان غیبت هم مسلمانان از وجود امامشون بهره میبرن ،مثل خورشید پشت ابر و و زمانی که خدا فرمان بده ظهور میکنه و جهان رو پر از عدل و داد میکنه 

دین ما هم حضرت عیسی رو نادیده نگرفته و طبق احادیث یه امام و دو پیامبر  داریم که از نظرها پنهانن   اولیش امام مهدی بعدشم  حضرت عیسی بعدم حضرت خزر نبی  که باهم ظهور خواهند کرد 

در ضمن کسی پیامبران دیگه رو نمیکوبه ،میدونستی توهین به پیامبران اوالعظم  توی اسلام که بهش ساب النبی میگن اعدامه ؟

پس کسی به پیامبران ادیان  دیگه حق توهین نداره 

فقط ما طبق قران میگیم حضرت محمد و قران و سلاله پیامبر به پیامبران دیگه ارجهیت داره 

ما طبق قران میگیم هفت اسمان و هفت طبقه بهشت وجود داره ،

ما میگیم فرشتگان و مقربان الهی توی طبقه هفت بهشت هستنا ما وحدانیت خدا رو قبول داریم و طبق ایات قران ،خدا زاده نشده و کسی از او زاده نخواهد شد و او  تنها صاحب  زمین و آسمان و دنیاست

البته که هر کسی مختار به انتخواب دینش هست و کسی کسی رو نمیتونه مجبور به باور اعتقادات خودش بکنه 

اعتقادات دیگران برامون محترمه و این دیدگاه ما هست که مسلمونیم و به قران رجوع میکنیم برای جواب سوال هامون

اینا علمی به قضیه نگاه نمیکنن شما داری بحث علمی میکنی دینی نمیکنی وگرنه این عزیزان میگن اشهد ان محمد ...

اینارو میدونم برای همین میگن خوت یکتا چون شاه خداها وگرنه خدای آب خدای عشق و خدای آتش داریم و فرشته ها و الهه