2777
2789
عنوان

راست میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم نمیدونم

به این مثلا حرفهای روشنفکرانه گوش نکن اینها اخرش هیچی نیست هر چیو شنیدی خداقل در موردش تخقیق کن ۴ تا چیز در موردش بخون نظر موافق و مخالف رو بخون بعد حالا تصمیم بگیر قبول یا ردش کنی ❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

«وَاعْبُدُوا اللَّهَ وَلا تُشْرِکوا بِهِ شَیئًا. . . » و خدا را بپرستید! و هیچ چیز را همتای او قرار ندهید

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!

استفغرالله

چه حرفیه

لا اله الا الله

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ببین اگر بخوای وارد منطق بشی کلا دین و مذهب و خداوند و منکر میشه زیادی وارد این مباحث نشو تاثیر گذار ...

یک چند هفته پیش شروع کردم پسر عمویی خدا بیامرز تحقیق میکرد عموم میگفت نکن اینکارو علی کم بود توهم اضافه شری گفتم کنجکاوم میگفت علی هم کنجکاو بود چکراش باز کرد میگفت اونقدری که میگن الله مرگ ترسناک نیست

اوم نمیدونم خدارو ولی کلی الهه داریم 

این الهه ها تو افسانه ها و اساطیر هست واقعیت با افسانه تفاوت دارع عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
«وَاعْبُدُوا اللَّهَ وَلا تُشْرِکوا بِهِ شَیئًا. . . »  و خدا را بپرستید! و هیچ چیز را همتای ا ...

خدارو نمیدونستم هفت هان منم به یک خدا اعتقاد دارم سوال کردم چون شنیده بودم