نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 عنوان رژیم غذایی 102 بازدید | 14 پست صبحانه چی میخورین؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/07/09 | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 نون و پنیر و گردو با چای تلخ وگاهی عدسی و حلیم رژیمی؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79236 من هیچ وقت صبحانه نمیخورم فقط بخاطر افت قندم خرما یا حلوا میخورماما امروز سنت شکنی کردم ۲ کف دست نون بربری کنجدی نصف استکان چای شیرین و پنیر خوردمجاتون خالی خیلی حال داد خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 پنیر هراز کم چرب لبنه من لاکتیکی میخورم فقط که😐 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 من هیچ وقت صبحانه نمیخورم فقط بخاطر افت قندم خرما یا حلوا میخورم اما امروز سنت شکنی کردم ۲ کف دست ن ... من از چایی شیرین و ابنا بدم میاد من چایی رو بدون قند و شکر کلا خالی مبخورم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 اونم خوبه سبزیجاتم میخوری؟ میشه بگی چیا نمیخوری؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79236 من از چایی شیرین و ابنا بدم میاد من چایی رو بدون قند و شکر کلا خالی مبخورم منم بعد از چندین سال امروز یه چای شیرین خوردم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 منم بعد از چندین سال امروز یه چای شیرین خوردم من کلا از شیرنی جات خوشم نمباد 🙁 رژیم میگیری؟ آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
4691349 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 24731 سبزیجاتم میخوری؟ میشه بگی چیا نمیخوری؟ سبزیجات و کاهو و سالاد حتما لازمه سرخ کردنی و غذای چرب و برنج کم باید باشه کاربر آقا
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 سبزیجات و کاهو و سالاد حتما لازمه سرخ کردنی و غذای چرب و برنج کم باید باشه اها ممنونم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79236 من کلا از شیرنی جات خوشم نمباد 🙁 رژیم میگیری؟ الان دوران تثبیتمکالری شماری دارممن مجبورم بخورم چون افت قند دارم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4989 الان دوران تثبیتم کالری شماری دارم من مجبورم بخورم چون افت قند دارم اها درسته آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)