2777
2789
عنوان

مشاوره بدید

112 بازدید | 20 پست

سلام، آقا هستم ۳۱ سالمه، اخیرأ با دختری ۲۰ ساله آشنا شدم که خیلی‌ الکی شروع شد اما بعد یک ماه جفتمون گرفتار شدیم 🥲❤️ خیلی رعایت می‌کنم و اصلأ نمی‌خوام ازش سواستفاده کنم، از اونور تازه فارغ‌التحصیل شدم و کار روانشناسی هم بازارش خیلی سخته، سوالی که دارم اینه که چیکار کنم کمتر آسیب ببینه؟ چون خیلی وابسته شدیم خودم به درک می‌خوام اون آسیب نبینه چون پس فردا خواهی نخواهی براش خواستگار میاد و نمی‌خوام بخاطر من رد کنه چون وضعیت اقتصادیم برای ازدواج خوب نیست و نمی‌خوام جفتمونو بدبخت کنم 😔

چندتا پسر دیدم ک همین حرفو گفتن

دوماه بعدش با یکی دیگه ازدواج کردن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما میریم پیش روانشناسا مشاوره

اونا میان نی نی سایت مشورت

کات کن همین الان تا وابستا نشده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
2803
2804
بدبختیم همینه می ترسم پول اوکی نشه 

میشه دادش من 

من ورژن دختر شمام که چند سال پیش بخاطر پول از عشق گذشتم ولی الان پول هس اما عشق و آرامش نه 

تو با کسی که دوسش داری میتونی موفق بشی 

2805

😂😂😂 یاد دوست پسرم افتادم ۸سال باهاش بودم میگف وضعیت اقتصادیم خوب نیس نمتونم بیام خاستگاریت کات کردیم بعد دوماه داماد شد🤣 بعد هشت سااااااال چقد کشکی بود رابطه ما🤣

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
2801