2777
2789
عنوان

مشاوره بدید

137 بازدید | 20 پست

سلام، آقا هستم ۳۱ سالمه، اخیرأ با دختری ۲۰ ساله آشنا شدم که خیلی‌ الکی شروع شد اما بعد یک ماه جفتمون گرفتار شدیم 🥲❤️ خیلی رعایت می‌کنم و اصلأ نمی‌خوام ازش سواستفاده کنم، از اونور تازه فارغ‌التحصیل شدم و کار روانشناسی هم بازارش خیلی سخته، سوالی که دارم اینه که چیکار کنم کمتر آسیب ببینه؟ چون خیلی وابسته شدیم خودم به درک می‌خوام اون آسیب نبینه چون پس فردا خواهی نخواهی براش خواستگار میاد و نمی‌خوام بخاطر من رد کنه چون وضعیت اقتصادیم برای ازدواج خوب نیست و نمی‌خوام جفتمونو بدبخت کنم 😔

چندتا پسر دیدم ک همین حرفو گفتن

دوماه بعدش با یکی دیگه ازدواج کردن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما میریم پیش روانشناسا مشاوره

اونا میان نی نی سایت مشورت

کات کن همین الان تا وابستا نشده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

خب اگر دوسش دارید باهم بمونید و به سمت موفقیت برید پول اوکی میشه ولی اون دختر دیگه نه از دستش نده

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

بدبختیم همینه می ترسم پول اوکی نشه 

میشه دادش من 

من ورژن دختر شمام که چند سال پیش بخاطر پول از عشق گذشتم ولی الان پول هس اما عشق و آرامش نه 

تو با کسی که دوسش داری میتونی موفق بشی 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

😂😂😂 یاد دوست پسرم افتادم ۸سال باهاش بودم میگف وضعیت اقتصادیم خوب نیس نمتونم بیام خاستگاریت کات کردیم بعد دوماه داماد شد🤣 بعد هشت سااااااال چقد کشکی بود رابطه ما🤣

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.