2777
2789
عنوان

دلم برای بچه هام تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 48 پست
همش توهین به خانواده ام می کنه 

همسر منم اینطوره وقت عصبانیت همش بد میگه به خانوادم ،قطع رابطه هم کرده باهمهشون،هری خونه ننت تکه کلامشه البته تو دعوا،دیکه کلی اخلاقای بد ولی دیگه با وجود دو تا دخترم و به خاطر یه سری اخلاقای خوب کنار اینا مجبورم تحمل کنم

فقط غیرممکن،غیرممکن است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید میگفتی اینجا خونه منم هست هرکی ناراحته هررری میگفتی نه که تو خیلی جات هست خونه بابات وراهت میدن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

زنگ زدم  بچه هام گفتن ما رو برده خونه مادرش ،همش هم ما رو می بره سینما و کافی شاپ و رستوران&nb ...

ای بابا کاش نمیرفتی

منم اگه برم همسرم همین کارو میکنه که بچه ها نبودمو حس نکنن

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
گلم برات۵صلوات فرستادم میشه توام واسم صلوات بفرستی منتظریه پیامم هرکی پستمودید لطفا ساده ردنشیدازش ...

عزیزم ان شاءالله شمام ب زودیه زود حاجت روا شین ب نیتتون ۵۰ تا صلوات میفرستم ان شاءالله ک قبول شه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
زنگ زدم  بچه هام گفتن ما رو برده خونه مادرش ،همش هم ما رو می بره سینما و کافی شاپ و رستوران&nb ...

اوه برگرد خونت ممکنه نشه جمعش کرد خونتو خالی ول نکن براش مخصوصا که بچه هارو هم تو خونه نگه نداشته

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دختر هستن یا پسر؟ دختر باشه بزرگ رو میشه بیاری اون هم نهایت یکی دوسال دیگه میشه بیاری پیش خودت حا ...

نه قصدم جدایی نیست 

خسته شدم اینقدر که بهم می گه ولگرد 😔

یا اینکه همش میگه هررری کن برو خونه بابات 

از قهرهای الکیش خسته ام 

من داغونم عزیزم حالم خیلی بده 

بچه ام سرماخورده بود ،ولی من تنهاش گذاشتم😭😭

چقد زرنگه میخواد بهونتو نگیرن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

جان متوجه منظورتون نشدم

میگم بیاد درست توضیح بده بخاطر چی شوهرش این حرف ها زده تا بعد قضاوت کنیم،،،ما که ندانسته نمی دونیم حق با کیه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم