2777
2789
عنوان

انگشت خوردن نوزاد ۸ماهه

149 بازدید | 11 پست

سلام خانوم های عزیز نی نی من ۸ماهشه انگشت اشاره و وسطش رو به شدت میخوره چه سیر باشه چه گرسنه وقتی خوابش میاد که واویلا.... دستکش  براش درست کردم جیغ میکشه که درش بیار  بنظرتون چیکار کنم ترک کنه... دوستانم گفتن اگر ترکش ندم تا مدرسه باهاش میمونه و انگشتاش آسیب میبینن خیلی نگرانم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش طبیعیه شاید لثش میخارونه .بچه ی منم زیاد انگشتش میخورد الان ۱۰ماهشه دیگه نمیخوره

اخه مطمئن هستم از روی عادته. واسه اینکه لثه ساب که میخوام واسش استفاده کنم سرشو محکم چپ و راست تکون میده و نمیذاره... زمانی که خوابش میاد بیشتر انجام میده اگر از لثش بود چرا وقتی چیز جدیدی میبینه انگشتشو در میاره و بازی میکنه! ... شما کار خاصی انجام دادین؟

اخه مطمئن هستم از روی عادته. واسه اینکه لثه ساب که میخوام واسش استفاده کنم سرشو محکم چپ و راست تکون ...

نه کار خاصی نکردم منم خیلی نگران بودم براش عادت بشه ولی انگار از سرش افتاد

دختر من سه ماهشه دستاشو مشت میکنه و تا جایی که بتونه توی دهنش فرو میبره و میک میزنه چنان صدای ملچ مولوچی درمیاره😍 هرکاری کردم پستونک رو نپذیرفت. سیر هم هست. الانم خوابید بعد یه دل سیر انگشت خوردن😋

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
دختر من سه ماهشه دستاشو مشت میکنه و تا جایی که بتونه توی دهنش فرو میبره و میک میزنه چنان صدای ملچ مو ...

خخخخ...عزیزدلممم چقدرم بامزه میشن... ولی هی که میره رو به جلو تبدیل به معذل میشه

خخخخ...عزیزدلممم چقدرم بامزه میشن... ولی هی که میره رو به جلو تبدیل به معذل میشه

مواقع بیداری دستشو میگیرم باهاش بازی میکنم تا حواسش پرت بشه ولی موقع خواب میترسم خواب از سرش بپره کاریش ندارم. خدا کنه از سرش بیفته.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞