2777
2789

نمیدونم چرا خجالت میکشم استوری چیزی بزارن اینستا میگم خب الان میگن ب ما چ، چ بی معنی 

بعد بقیه حتی از لیوان ابشونم استوری میزارن 

نمیدونم چرا اینفد اینجوری حساس شدم دارم کلافه میشم 😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم درونگرایی احتمالا

من الان که اینستا ندارم ولی وقتی داشتم از همه چی استوری نیذاشتم دلیلش هم این بود برونگرام و دوست داشتم اون لحظه احساساتمو ابراز کنم یه جا

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
خب عزیزم درونگرایی احتمالا من الان که اینستا ندارم ولی وقتی داشتم از همه چی استوری نیذاشتم دلیلش هم ...

همه اتفاقن بهم میگن خیلی برونگذتم ولی واقعا روم نمیشه هیچی بزارم همین الان ی استوی گذاشتم سه بار حذف کردم اینفد ک استرس گرفتم 

من که دقیقا هرکس عکس خودشو تو حالتهای مختف میزاشت همینو تو دلم میگفتم

والا من اصلا از چیج شخصی خوشم نمیاد فقط حروم کردن نت و وقته. به من چه که یکی الان پاشده با دوستش رفته کافه یا اون یکی داره تولد خواهرشو تبریک میگه یا اون عکس کتاب خوندنشو میزاره... واقعا ۹۰ درصدش ک...شعره.

من واسه همین پیج شخصیمو پاک کردم و الان فقط یه پیج دارم که باهاش پیجای مفید رو فالو کردم و هیچ پیج شخصی ای هم نه فالو کردم نه گذاشتم کسی فالوم کنه

بخدااز وقتی این کارو کردم ارامشم هم بیشتره

مثلا استوری مزخرف بقیه که دارن چیکار میکنن و کجا میرن چه ارزش افزوده ای میخواد به من اضافه کنه واقعا درک نمیکنم به چه درد میخوره..

چندبار بذا علدت میکنی

بیشتر از چهارتا پیج دارم هرکاری مبکنم نمیتونم اصلا بلاگری میکردم رسید ب 1 کا خیلی دیگ روم نمیشد چیزی بزارم حذف کردم نمیدونم زیادی ب حرف بقیه اهمیت میدم نمیدونم واقعا 

بزار و بهش فکر نکن میتونی قسمت نظراتش رو هم ببندی کسی احساس عاقل بودن بهش یه وقت دست نده

ن کسیم چیزی نمیگه ولی خودم خیلی استرسی میشم تا حذفشم نکنم آروم نمیگیرم بعد مبیینی یکی دیگ عکس از چیزی گذاشته ک من خجالت می‌کشیدم بزارم حتی البته فقط من تکست میزارم ن بیشتر