2777
2789
عنوان

با این تفاسیر میمونید یا طلاق؟

535 بازدید | 45 پست

اول خوبیاش

از لحاظ مالی خیلی اکی 

ظاهر خوب 

با ادب 

دست و دلباز 

حالا بدیاش

وابسته به مادرش

کار رو به هر جیزی ترجیح میده 

روابط کاری من رو محدود میکنه در حالی که خودش آزادانه رفتار میکنه(مهم ترین علتم)

با جنس مخالف کلا صمیمانه برخورد میکنه 

حرف حرف خودشه و تصمیم نهایی اون میگیره 

اوضاع خانوادش خیلی بهم ریختس و به علت وابستگیش نمی تونه کنترل کنه خودش رو

این روزا به خاطر محدودیتای ایجاد شده توی زندگیم از جانب اون دچار افسردگی شدم تازه ازدواج کردیم همش دارم فکر میکنم چتای قبلی همه چیز رو هعی مرور میکنم ولی آدم سازش گری نیستم نمی دونم چی کار کنم

🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصل یا عسل؟ چرا اون وقت؟

عسل به یارو تو اینستا اینطوری میگه

وضع مالیس خوبه دست و دلبازم که هست اون مشکلاتو هم میتونه بیان کنه مثلا بگه که من از این رفتارت بدم میاد نصف مردای ایرانیم مامانین پس اگه اقن نشد بیشترا مامانین فرقی نداره

عزیزم ازدواج یعنی زندگی مشترک و زندگی مشترک به تصمیمات مشترک ، احترام مشترک ، و برابری و علاقه ی دو طرفه اطلاق میشه 

اینکه همسر شما باعث محدودیت شما در روابط اجتماعی و شغلی شما میشن در حالی که خودشون آزادانه رفتار میکنن

پیامد این هست که ایشون مرد هنجار و تابو هنجار هستن 

و ارزش خاصی برای جایگاه همسر توی زندگی شون قائل نیستند 

نمیگم طلاق بگیرید همینطور با سازش یا کوتاه اومدنم مخالفم ، اما به نظرم باید یک تصمیم اساسی بگیرید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
پولش رو جزو موارد مثبت نوشتی کار کردنشو منفی خب دزد ک نیس باید کار کنه🤭😂

من خودمم هم درس میخونم هم شاغلم ولی بحث من اولویتاست 

مثلا در کل هفته شاید ۷.۸ ساعت پیش هم باشیم(به جز خواب) و کلا خانوادش در قبال کارش الویت ندارن براش یه جوریای معتاد کار کردنه

🦋

از این بدتر هم بود وقتی  تعهد دادم و  قبول کردم میموندم  مگه طلاق شوخیه  از طلاق متنفرم   نمیتونم از عشقم جدا بشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
من خودمم هم درس میخونم هم شاغلم ولی بحث من اولویتاست  مثلا در کل هفته شاید ۷.۸ ساعت پیش هم باش ...

شوهر منم اینجوره

تنها دلیل ازدواجم باش فقط و فقط کار کردنش بود دختر

اول اینکه دوسش داشتم بعد هم بخاطر این پاش موندم

مرد ک اهل کار نباشه بمیره بهتره