2777
2789
عنوان

با این تفاسیر میمونید یا طلاق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 45 پست

شرایط بقیه با شما متفاوته،پس تصمیم بقیه هم متفاوت با شماست..

من نمیتونم از دیدِ شما تصمیم بگیرم،چون شرایط شمارو نمیدونم..

اگر خودم در این شرایط بودم نمی موندم... یا حداقل ازش میخواستم محدودم نکنه.. اگر تغییر گرد که هیچ، اگر نه نمیتونم.. چون منم آزاد و اجتماعی ام.. نمیتونم تحمل کنم کسی محدودم کنه.. چون در زمان مجردی محدود نبودم...

خوبی هاشم که، خیلی چشم گیر نیست.. چون اگر مؤدب نبود قطعا انتخابم نبود..  ثروتمندی هم به چشمم نمیاد چون سیرم از این بابت..

وابستگی به مادر و خانواده ای که میگی مشکل داره برام قابل تحمل نیست... و این وابستگی ابدا از بین نخواهد رفت..

و این که الویت ایشون کار هست... خوب نیست اصلا..

من اصلا همچین فردی رو قبول نمیکردم که حالا بخوام باهاش بمونم یا بسازم... با احترام

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل به یارو تو اینستا اینطوری میگه وضع مالیس خوبه دست و دلبازم که هست اون مشکلاتو هم میتونه بیان کن ...

می دونی من کامل نگفتم 

مثلا من بخوام کار کنم یا خونه نباشم با دوستام وقت بگذرونم دعوا راه میندازه در صورتی که خودش اون تایم خونه نیست

یا کلا درکی از خانواده بودن نداره نمی دونم چطوری بگم دقیقا 

یعنی براش کافیه که پول دربیاره و شبم بیاد خونه بخوابه همین 

🦋

من با کسی ک با جنس مخالف صمیمی بشه زود نمیتونم کنار بیام 

من خودم پرستارم تو محیط کار با مردای زیاد سر و کار دارم 

با اینکه ظاهر و تیپم امروزیه اما رفتارم خیلی باهاشون سرسنگینه 

ولی خیلی همکارامو دیدم ک با همه صمیمی هستن 

من ب شخصه اصلااا خوشم نمیاد 

از اونجاییکه من خودم پشتم محکمه و احتیاجی نمیبینم

ولی بنظرم مردی که تو این زمونه پستوانه مالی داره رو بچسب ول نکن

اخلاق بدو همهههه دارن

اخلاق خوباشم حیلی خوبه

زیر دلتو خوشی نزنه

🚫😁No Sign
شرایط بقیه با شما متفاوته،پس تصمیم بقیه هم متفاوت با شماست.. من نمیتونم از دیدِ شما تصمیم بگیرم، ...

خیلی شبیه منید 

ولی انتخابش کردم چون عاشق شدم و حقیقتا تا با کسی زندگی نکرد نمیشه فهمید کیه

🦋

من برام هُوَل نبودن همسرم خیلییییی مهمه ...

اگر هول باشه، هر خوبی دیگه هم داشتع باشم نمیتونم باهاش ادامه بدم‌‌‌....

هَوَل هستش؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از اونجاییکه من خودم پشتم محکمه و احتیاجی نمیبینم ولی بنظرم مردی که تو این زمونه پستوانه مالی داره ...

بیشتر نگرانی من از آیندس 

اینکه نذاره من پیشرفتی که دلم میخواد رو توی کارم داسته باشم

یا اینکه اینقدی که خودش رو مشغول کار کرده از هم دلسد بشیم و به خاطر بچه صرفا کنار هم باشیم

🦋

دیگه همه یا مشکل دارند یا در آینده خواهند داشت، میدونم شرایط برات سخته و اهداف و سبک زندگیت در آسیب میبینه که از خیانت و جر و بحث هم بدتر. شوهرت زن خانه دار و وابسته میخواد و شما اکتیو خود ساخته هستی و ایشون همین مستقل بودن رو هدف گرفته. با این حال جدای گزینه مناسبی نیست 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
بیشتر نگرانی من از آیندس  اینکه نذاره من پیشرفتی که دلم میخواد رو توی کارم داسته باشم یا اینک ...

عشقم صلاح مملکت خویش را خسروان دانند

اگه میخوای جدا شی پشتتو دیوار محکم بکش بعد

اخلاق بد درست نمیشه شاید یکم حرص بحوری

ولی آینده بچت تضمینه

🚫😁No Sign

حالا فکر کن از شوهرت جدا شی بری یکی با این خصلتها خدای نکرده گیرت بیاد

بد دهن

شکاک

دست بزن دار

معتاد

خائن

خسیس 

تازه قیافشم زیاد به دلت نباشه

عزیزم هر مردی یه خوبیایی داره یه بدیهایی ما خانومام از نظر اونا یه ایرادایی داریم...وزندگی مشترک یعنی همین با بدیهاش کناربیای و بخاطر خوبیاش اونارو نادیده بگیری 

البته بعضی چیزا واقعا تحملش سخته مثلا اعتیاد یا مرد بی مسئولیت خرج زندگی نده..یا اونی که دست بزن داده شدیدا عصبی هستش با اینجور آدما نمیشه کناراومد.اما شوهرشما خوبه ایراداش بزرگ نیس اول زندگی سخته برات اما کم کم عادت میکنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺