2777
2789
عنوان

دلم پره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
تاحالا ندیدی چون اخبارشونو پخش نمیکنن مردم ما اکثرا غرب زدن وگرنه این اتفاقا شاید حتی تو کشور ما کمت ...

غرب زدگی بد نیست گاهی وقتا آدم باید به غربی ها نیگاه کنه تا از این جهان سومی در بیاد نخیر اگه هم چین چیزی باشه اوناهم رسانه دارن مثل ماجرا دختره که تو اروپا پدرش تو زیر زمین حبسش کرده بود بهش تجاوز می‌کرد مطمعن باش اگه این چیزا باشه اون ورم سر صدا داره باید قبول کرد تو کشورا جهان سوم صد پله بدتر غربه با حقیقت باید کنار اومد شاید تو اروپا هم باشه خیلیییی کم ن اینکه با داس بکشن بچه هاشونو ایرانیا بیشتر پسر دوستن یه نیگاه به تاپیکا کن بیشتریا دارن از خانواده ناراحتن چون پسر دوستن دختر آدم حساب نمیکنن یا بیشتریا دنبال پسر دار شدننن 

دیگه حس میکنم خدا هم دوسم نداره خدا شاهده دارم با اشک تایپ میکنم بازم با این حال حاضر نیستم یه خار ت ...

نه اینجور نگو هیچکس اندازه خدا بنده هاشو دوست نداره باور کن هیچ چیز ارزش اشکتو نداره گریه نکن دختر خوشگل من دارم بهت میگم تو خیلیی هم پاک خوب مهربونی نزار حرفا آدمایی که طرز فکرشون سمی حتی اگه پدر باشه ترو داغون کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اینجور نگو هیچکس اندازه خدا بنده هاشو دوست نداره باور کن هیچ چیز ارزش اشکتو نداره گریه نکن دختر خ ...

مرسییی عزیزمممم نمیدونم‌ چجوری ازت تشکر کنم واقعا ازت ممنونم بابت حرفات❤️🥲

مرسییی عزیزمممم نمیدونم‌ چجوری ازت تشکر کنم واقعا ازت ممنونم بابت حرفات❤️🥲

باور کن عزیزم جدی گفتم  تشکر نیاز نیست  تو یه دختر معصومی اگه نبودی اینجور خالصانه اشک نمیریختی من حس مهربونی و خوب بودن تو رو از کیلومتر ها دور مجازی احساس کردم مطمعنم این همه انرژی خوب نمی تونه از یه آدم پلید باشه 

واقعا خوشحالم کردی خوشحالم که هنوزم آدمای خوبی مثل شما وجود داره

همیشه خوشحال باش گلم نزار مهربونی وجودت با غم از بین بره با حرفا آدمایی که ذره ای با احساس تو آشنا نیستن  باور کن خوبی از ذات خوب خودته که منو خوب دیدی گلی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز