2777
2789
عنوان

دلم پره💔

185 بازدید | 23 پست

پدرم فهمید یه نفر بهم پیام داده و کاری که من کردم جواب طرف و دادم حالا از اون به بعد همش سرزنشم میکنه و بهم تهمت میزنه امروز بی دلیل اومد محکم زد ت گوشم آخه مگه من چه گناهی کردم برم درد دلمو به کی بگم واسه چی ناراحت باشم؟!!! دلتنگی کسی که دوسش دارم یا حرفای خانوادم و اذیتاشون یه جوری زد ت گوشم سرم از اون موقع درد میکنه خیلی دلم گرفته دیگه هیچی نمیخوام هیچی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلیل زدنش چی بود

مامان و بابام جدا زندگی میکنن من از بیرون اومدم خونه بهش گفتم گوشیم اینجا نیس دبیرم گفته باید تا ساعت ۱ و نیم یه چیزی واسش بفرستم من و ببر پیش مادرم اونم گفت نه و تکلیفی که با گوشی باشه میخوام انجام ندی من بلند شدم به مادرم زنگ بزنم بیاد دنبالم که بلند شد اومد زد ت گوشم

مامان و بابام جدا زندگی میکنن من از بیرون اومدم خونه بهش گفتم گوشیم اینجا نیس دبیرم گفته باید تا ساع ...

آخی💔  نمیشه پیش یکیش بمونی

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
اینجا اشتباه یه دختر یعنی مساوی بامرگش یا میکشن زیر خاک میکنن یا با حرفاشون کاراشون روحشونو از بین م ...

اینجا ن همه مثه هم نیستن اینجور چیزا همه جا هست

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
اینجا اشتباه یه دختر یعنی مساوی بامرگش یا میکشن زیر خاک میکنن یا با حرفاشون کاراشون روحشونو از بین م ...

میدونی انقدر گریه کردم دلم سنگ شده دیگه وقتی قلبم میشکنه اشکم نمیاد فقط ساکت میشم و هیچی نمیگم

اینجا ن همه مثه هم نیستن اینجور چیزا همه جا هست

من تا حالا ندیدم تو اروپا دخترشونو با داس بکشن یا سرشونو تو شهر بگردونن من از خانواده‌ ای هستم که آزاد ترینم ولی خیلیی دختر دیدم روحشون توسط خانواده کشته شده 

میدونی انقدر گریه کردم دلم سنگ شده دیگه وقتی قلبم میشکنه اشکم نمیاد فقط ساکت میشم و هیچی نمیگم

حرفاتو با خدا بزن عزیزم مطمعن باش همه چی درست میشه به خودش بسپار قوی باش برای ایندت بجنگ سعی کن به خودت ثابت کنی رفتار پدرت چیزی از احساس قلب مهربونی با ارزشی تو کم نمیکنه

من تا حالا ندیدم تو اروپا دخترشونو با داس بکشن یا سرشونو تو شهر بگردونن من از خانواده‌ ای هستم که آز ...

تاحالا ندیدی چون اخبارشونو پخش نمیکنن مردم ما اکثرا غرب زدن وگرنه این اتفاقا شاید حتی تو کشور ما کمتر از بقیه جاها اتفاق بیوفته وایرانیا بشدت بچه دوست و بخصوص دختر دوستن وهمه نوع پدرمادری تو همه جای جهان هست مشکل کشور جهان سومی ما اینه ک مردمون جهان سومین مردمون غرب زدن

#غرب_زده_نباشیم‍ 

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
من تا حالا ندیدم تو اروپا دخترشونو با داس بکشن یا سرشونو تو شهر بگردونن من از خانواده‌ ای هستم که آز ...

خوش به حالت

من بخداا قسم دختری نیستم که بخوام مثل خیلیا برم بیرون با دوستام و این حرفا میرم مدرسه و میام ولی حرف زیاد میشنوم امروز بابام بهم گفت من همه چی رو میدونم ولت کردم به حال خودت آخه چیو میدونی مگه من چیکار کردم

حرفاتو با خدا بزن عزیزم مطمعن باش همه چی درست میشه به خودش بسپار قوی باش برای ایندت بجنگ سعی کن به خ ...

دیگه حس میکنم خدا هم دوسم نداره خدا شاهده دارم با اشک تایپ میکنم بازم با این حال حاضر نیستم یه خار ت پاشون بره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز