2777
2789
جنایت و مکافات خوندم .خوب بود فکر میکنم راسکلنیکوف پوچ گرا بود.کلا یا هیچی براش اهمیت نداشت یا تو ه ...

تو لیستمه بخونم

الان این برادران کارامازوف خیلی وقته نمیتونم تمومش کنم درکل بخاطر شخصیت ایوان شروع کردم ب خوندن اونم ک اغلب راجع یه کاراکتر دیگ حرف میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جنایت و مکافاتش رو بیشتر دوست داشتم. ابله رو هم خوندم ولی حس کردم برای سن من زیادی سنگینه!  ...

ابله جالب بود من دوسش داشتم

میدونی ظرافت شخصیتای داستایوفسکی خیلی زیاده ولی من نمیتونم با کاراش ارتباط بگیرم

اره تولستوی قشنگ تره کاراش

ولی بین نویسنده های روس هیچکدومشون ب پای چخوف نمیرسه بنظرم

چه جالب     فقط ادبیات روسیه رو دوست دارین یا از بقیه کشورا هم کتاب میخونید؟

نه ادبیات فرانسه رو هم خیلی دوست دارم

کارای کامو و سارتر و دوبوار و آناگاوالدا مخصوصا خیلی قشنگن

از امریکای لاتین من عااشق کارای گارسیا مارکزم :-)

رماناش خیلی گرم و زندس

ولی در کل رمانای روسی خاصن

مث برف جو سردی دارن ولی خیلی ظریفن

ادبیات انگلستان هم دلنشینه :-)

نه ادبیات فرانسه رو هم خیلی دوست دارم کارای کامو و سارتر و دوبوار و آناگاوالدا مخصوصا خیلی قشنگن ا ...

چه جالب! سلیقمون مثل همه :)) من عاشق ادبیات فرانسم خصوصا ویکتور هوگو و الکساندر دوما.زمانی که پاریس رفتم و وارد موزه پنتئون شدم و آرامگاه ویکتور هوگو و الکساندر دوما رو دیدم ناخودآگاه اشکام میریخت. 

ادبیات انگلیسم خیلی لطیفه. تمام کتابای خواهران برونته و جین آستین رو خوندم 

ادبیات روسیه هم که دیگه عشقه 

از ادبیات آلمان فقط گوته واسم قابل تحمله . از بقیه نویسنده های آلمانی اصلا خوشم نمیاد

چه جالب! سلیقمون مثل همه :)) من عاشق ادبیات فرانسم خصوصا ویکتور هوگو و الکساندر دوما.زمانی که پاریس ...

کلا فرانسه کشور خاصیه :-)

اره المانیا کلا خشک مینویسن زیاد به دل نمیشینه