2789
عنوان

مشکل چیه

53 بازدید | 8 پست

سلام دوستان اول بگم من دخترم یعنی ازدواج نکردم 

من از اول که پریود شدم منظم نبود تقریبا دوماه یبار میشدم بعد چند سالی یه چندماه بود یکم منظم شده بود سریه تاریخ مشخص نبود اما هرماه پریود میشدم حالا دیگه آخرین بار تیرماه پریود شدم دیگه تا الان نشدم

رفتم دکتر آزمایش خون و تیروئید دادم مشکلی نبود 

یه آمپول و چندتا قرص که اسمش یادم نیست بهم 

داد وقتی آمپولو زدم گفت تا ۱۰ روز دیگه پریود میشی امروز روز دهم اما نشد 

مشکل چیه بنظرتون

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

تنبلی نداری؟

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنبلی داری تا چند روز دیگه میشی

آخه دکتر گفت تا ۱۰ روز 

الان ۱۰ روزه ومن حتی دل درد هم ندارم 

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
نمیدونم سونوگرافی انجام ندادم

روی شکمت زیر چونت موهای تیره داری؟

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

اره دارم 

ممکنه تنبلی داشته باشی 

آخه دکتر گفت تا ۱۰ روز  الان ۱۰ روزه ومن حتی دل درد هم ندارم

تا دو روز دیگه صبر کن 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199