2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

239 بازدید | 25 پست

سلام دوستان دخترم روز دوم تولدش زردیش ۷ بود گفتن باید بستری بشه دو روز زیر دستگاه بود روز تولد خیلی تپل و سفید بود الان خیلی تیره شد پوست صورت و بدنش 

من نمی‌دونستم بچه زیاد زیر دستگاه نباید بمونه ولی پرستار هی میگفتم بذار زیردستگاه نگفت دوساعت ب دوساعت باید دربیاری بچه رو الان خیلی عذاب وجدان دارم خیلی ناراحتم همش میگم نباید سریع بستری میکردم باید چندتا دکتر میبردمش کسی تجربه ای داره 😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش، فقط تند تند شیرش بده بذار زردی از بدنش سریعتر دفع بشه.

در مورد تیره بودن رنگ پوستش، اگر خودتون سفیدید نگران نباش، به خاطر زردی هست که بچه سبزه دیده میشه، به مرور سفید میشه، پسر منم زردی که داشت خیلی سبزه بود، الآن که نزدیک سه ماهشه سفید سفید شده

[QUOTE=312107026]نگران نباش، فقط تند تند شیرش بده بذار زردی از بدنش سریعتر دفع بشه. در مورد تیره بودن رنگ پوستش، اگر ...[/QUOTمن خودم سبزه هستم ولی دخترم روز تولدش خیلی سفید بود 

یعنی نباید در می آوردم یکی اومد گفت بذار زبردستگاه پرستارشیفت بعدی گفت باید استراحت بدی 

اشکالی ندارد نگران نباش بچه دختر خالمم زردی بستری کردن بعدش بسرش سیاه شد بود کم کم رنگش برگشت الان سفید سفید 

[QUOTE=312107026]نگران نباش، فقط تند تند شیرش بده بذار زردی از بدنش سریعتر دفع بشه. در مورد تیره بود ...

پسر منم روز تولدش سفید سفید بود، بعد چند روز به خاطر زردی شروع کرد به سبزه شدن، به دستش نگاه کن، اگر دستش سفید باشه صورتشم به مرور رنگ دستش میشه و سفید میشه

زردی هم یه دورانی داره و میگذره خودتو ناراحت نکن، سعی کن لذت ببری که این روزا دیگه برنمیگرده😍😍

ولی همش میگم نباید سریع بستریش میکردم خودمم اون دو روز خیلی حالم بده بود درد داشتم و پاهام خیلی ورم کرده بود 

2790
2823
2791
2779
2792