ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 عنوان خانما کمککک ما چطوری پولمونو پس بگیریم؟❌ 187 بازدید | 19 پست ما یه خونه ای خریدیم البته هنوز صد میلیون بیعانه دادیم .ولی الان منصرف شدیم به دلایلی چون طرف داشت سرمونو کلاه میذاشت .غریبه هم نیست آشناس الان من میخوام پولو ازش پس بگیرم ب چه بهانه ای پس بگیرم که بده؟ چون امکان داره نده زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم... 1402/07/07 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 خوابم نمیبره از فکر و خیال زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5179 اگه پشیمونی قید کردین بایدمبلغ روبدین مگه اینکه فروشنده راضی بشه پولتونوبرگردونه ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 اگه پشیمونی قید کردین بایدمبلغ روبدین مگه اینکه فروشنده راضی بشه پولتونوبرگردونه یعنی صد میلیونو بدیم؟ خب میگم با چه بهانه ای بگیرم ک پس بده زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
نازیلاالماس عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 986 بگید پولمون جور نشده برای مابقی تصمیم عوض شده قصد خرید نداریماز کجا میدونی میخاست کلاه بزارهدرضمن اگه قولنامه داشته باشی،و پولو بگیری به بهانه ای غیر از انصراف میتونه شکایت کن و خسارت بگیره
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 بگید پولمون جور نشده برای مابقی تصمیم عوض شده قصد خرید نداریم از کجا میدونی میخاست کلاه بزاره درضم ... ن قولنامه نداریم زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 چرا سرتون کلاه بذاره .یه مبلغی رو میذارن چون خونه رو ب قیمت بالاتری داشت میفروخت و اینکه میگفت بنگاه نریم معامله بین خودمپن معامله کنیم زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5179 یعنی صد میلیونو بدیم؟ خب میگم با چه بهانه ای بگیرم ک پس بده نه کاری به ۱۰۰میلیون ندارم یه مبلغی پشیمونی قیدمیشه هرکی پشیمون شد بایدبپردازه ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نازیلاالماس عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 986 از کجا میدونی میخواد کلاه بزار شاید آشناس فک میکنی کلاه میزاره شاید معامله خوبی کردی
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 از کجا میدونی میخواد کلاه بزار شاید آشناس فک میکنی کلاه میزاره شاید معامله خوبی کردی میدونیم دیگ .چون با نفر قبلیم همینکارو میکرد فسخش کردن زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
نازیلاالماس عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 986 بگید قیمت بالاست راحت حرفتون رو بزنیدکجاست متری چند میده یکم تحقیق کنید چند جا بپرسید
ringi مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2282 بگید قیمت بالاست راحت حرفتون رو بزنید کجاست متری چند میده یکم تحقیق کنید چند جا بپرسید سندش مشکل داره. طرفم داییم هست. و کلی دروغ هم بمون گفته ادم شری هم هست باید با بهانه دربیارم ازش زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
نازیلاالماس عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 986 سندش مشکل داره. طرفم داییم هست. و کلی دروغ هم بمون گفته ادم شری هم هست باید با بهانه دربیارم ازش بگید نمیخایم پولمون بدید به هر بهانه ای بخواد میگه خرج کردم سریع اعلام پشیمونی کنید