2777
2789
عنوان

حضور نوجوان تو جمع بزرگترها...

338 بازدید | 17 پست

سلام خانما بنظر شما درسته مثلا یه دختر خانم ۱۴ یا ۱۵ ساله همیشه تو جمع خانم های ۴۰ سال به بالا حضور داشته باشه؟

اونم جمع هایی که گاهی حرف هایی زده میشه که اصلا برای یه دختر نوجوان مناسب نیست

یکی هست که اینجوریه 

و تنها هم هست و کم سن ترین هست تو جمع ها و اکثرا بالای ۴۰ هستن و فقط ایشون نوجوانه البته حس میکنم معذبه...

بنظرتون چجوری میشه به مادرش فهموند که دخترش باید با هم سن و سالان خودش در ارتباط باشه  و اکثریت تایمشو با دوستاش بگذرونه؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

اینکه کنارتون باشن صحبت کنن و نظر بدن اشکال نداره اما راجب مسائلی ک مشکلی نداره...

یعنی شما نباید جلوش حرفای ی ک مناسب نیست بزنید

البته نوجوونا کلا سن سختی دارن برا ی سری پیزا خیلی بزرگن ک کوچیک میبینیمشون، برا ی سری چیزا خیلی کوچیکن ک بزرگ‌ میبینیمشون...

اما ب مادرش بگو مستقیم بگو دخترت باید با دوستاش ارتباط داشته باشه بیرون برن باهم صحبت کنن چت کنن زنگ‌ بزنن...

برا روحیه خودشم خوبه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اینکه کنارتون باشن صحبت کنن و نظر بدن اشکال نداره اما راجب مسائلی ک مشکلی نداره... یعنی شما نباید ج ...

عزیزم من تو این جمع ها حضور ندارم تو خونه مادرم برگزار میشه که خاله ها و زندایی ها و خانومای فامیل هستن

من یبار اتفاقی که رفتم خونه مادرم تو این جمع قرار گرفتم و از مادرم پرسیدم که مثلا همیشه چنین وضعیه و خب برام تعریف کرد

رو کل مهمونی حواسم به اون دختر بود که خیلی احساس راحتی نداشت و بسیار معذب بود و خب اوناهم اصلا  مراعات نمیکردن و خیلی راحت حرف میزدن 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تو این جمع ها حضور ندارم تو خونه مادرم برگزار میشه که خاله ها و زندایی ها و خانومای فامیل ه ...

خب ب مامانتون بگین تذکر بده بهشون

چرا بچرو چنین جاهایی میارن گناه داره طفلی

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خب ب مامانتون بگین تذکر بده بهشون چرا بچرو چنین جاهایی میارن گناه داره طفلی

آخه چون میزبانه بنظرم ممکنه درست نباشه  تذکر بده 

شاید بر بخوره بهشون

دقیقا اولا هم اونایی که مراعات نمیکنن مقصرن هم خود مادرش

باید مادرتون موقع صحبت کردن اونا اشاره ای کنن تا متوجه بشن  اصلا درست نیست با بزرگتر از سن خود ...

دقیقا بنظرم مادرش از هول هلیم داره دخترشو میندازه تو دیگ 

از ترس دوست ناباب داره اینجوری دخترش رو در جمع های نادرست قرار میده

که بدتر از دوستای بدن براش خیلی چیز ها زوده متوجه اش بشه

دقیقا 

واقعا اینقدر بیفکری واسم عجیبه

متاسفانه عده ای خودخواهن یا مقاومت میکنن در برابر اگاهی 

متاسفانه همینطوره...

آخه چون میزبانه بنظرم ممکنه درست نباشه  تذکر بده  شاید بر بخوره بهشون دقیقا اولا هم اونا ...

ن بد نیست ی نظر دادن...

من باشم ‌میگم

یک دختر ۱۵ ساله نباید تو چنین جمعی باشه 

چون هوش هیجانیش اجتماعیش رشد پیدا نمیکنه بعدا صدمه میبینه .

باید با هم سنهاش باشه 

چون فردا با همین همست میره دانشگاه میره سرکار 

تو اجتماع باهاش برخورد داره 

ازدواج میکنه 

نشستن تو جمع زنهای سن دار چه اورده ی داره

یکی میگفت دخترم فیلم سریال کره ای میبینه 

اقتضای سنشه مشکلی نیست همشون همین مدلیه 

تازه خوبه کره ای میبینه 

فیلمها سریال کشورهای دیگه خوب نیست حتی ایرانی 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
عزیزم برادرتون چی شد  مشکلتون حل شد

نه هنوز گلم زنگ نزدم دیگه به مامانم اینا که بپرسم چی شد اصلا حوصله ندارم بخوام در مورد این قضیه پرس و جو کنم