تپپپ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3395 عنوان صف صبحگاه 267 بازدید | 9 پست سلام دوستان امشب معلم پسرم پیام داده فردا قراره سر صف صبحگاه مجری باشه.باهاش تمرین کنم.چیکار باید بکنم استرس دارم اصلن یعنی چی؟کسی میدونه؟ 1402/07/07 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_میبینع عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1240 این مدلی که باید بیاد اونجا که معلم و مدیر و اینا وایسادن کنارشون و مثلا دعوت کنه از بچه ها بیان دعا بخونن و بعدش کسی شعر داره بیاد بخونه و .....مثلا میگه از دوست خوبمون علیرضا دعوت میکنیم بیاد دعای صبحگاهی رو بخونه ......زمان ما این مدلی بود 🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
تپپپ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3395 این مدلی که باید بیاد اونجا که معلم و مدیر و اینا وایسادن کنارشون و مثلا دعوت کنه از بچه ها بیان دعا ... بچم کلاس دومه میترسم خراب کنه.بچه خنده کنن بهش
خدا_میبینع عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1240 بچم کلاس دومه میترسم خراب کنه.بچه خنده کنن بهش سوال منم همینه چرا بچه ۸ ساله رو مجری گذاشتن بیچاره چیزی بلد نیست بگه آخه 🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
تپپپ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3395 سوال منم همینه چرا بچه ۸ ساله رو مجری گذاشتن بیچاره چیزی بلد نیست بگه آخه معلمش گفت خیلی استعداد داره.خب ی موضوع بدید ک بچم جلو این همه بچه اجرا کنه.اه
خدا_میبینع عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1240 معلمش گفت خیلی استعداد داره.خب ی موضوع بدید ک بچم جلو این همه بچه اجرا کنه.اه آخی خب فقط استعداد نیست باید سنش برسه و بدونه باید چیکارا کنه کاش خودشون باهاش کار کنن 🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
تپپپ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3395 آخی خب فقط استعداد نیست باید سنش برسه و بدونه باید چیکارا کنه کاش خودشون باهاش کار کنن میشه واسش دعا کنید.آخه اگر خراب کنه تو روحیه اش خ اثر میذاره
خدا_میبینع عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1240 میشه واسش دعا کنید.آخه اگر خراب کنه تو روحیه اش خ اثر میذاره درکت میکنم انشالله بهترین اجرا رو داشته باشه عزیزم ❤ 🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)
تپپپ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3395 درکت میکنم انشالله بهترین اجرا رو داشته باشه عزیزم ❤ ممنون گلم❤️😘
e68 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 21013 معلمش گفت خیلی استعداد داره.خب ی موضوع بدید ک بچم جلو این همه بچه اجرا کنه.اه ی متن درباره پیامبر براش پیدا کن خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست