2777
2789

جدایی از شوهر

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم اون پی خوشگذرونیشه تو جرا اذیت میکنی خودتو؟کارت اشتباع بود در اون شکی نیست چون طرف برا ی عمر زندگی تورو میخاد خاله بازی نیس ک با خودش گفته فردا روز تو زندگی ب ی مشکل بخوریم فوری مبخاد خود زنی کنه ولی درد حدایی زود فراموش میشه سنت کمه فک میکنی جون بخاطتت دنیا ب اخز رسیده

عزیز دلم اون پی خوشگذرونیشه تو جرا اذیت میکنی خودتو؟کارت اشتباع بود در اون شکی نیست چون طرف برا ی عم ...

نمیتونم راحت بشینم داغونم دارم دیونه میشم چجوری تحمل کنم

چقدر راحت میگین.میشه مگه اخه ۵سالو زیر پابزارم برم باکسی دیگه . چیکار کنم اخه تقصیر من بود

چون تجربه م اینو میگه تو چرا خودتو اذیت کنی؟اون عین خیالشم نیس،باشه حالا ی خطایی کردی تنبیهت کنه ن ک رهات کنه گنده نکن ماجرا رو عشق و عاشقی چیه بابا

چون تجربه م اینو میگه تو چرا خودتو اذیت کنی؟اون عین خیالشم نیس،باشه حالا ی خطایی کردی تنبیهت کنه ن ک ...

هرچقدر میخوام بیخیال باشم نمیتونم یه چیزی گلومو داره خفه میکنه انگار یه چیزیمو گم کردم خیلی برام سخته هنوز اول راهه، 

تنبیهه؟ میگه چرا زیر قسمت زدی .بخدا پشیمونم نمیدونم با چه زبونی بهش بفهمونم

هرچقدر میخوام بیخیال باشم نمیتونم یه چیزی گلومو داره خفه میکنه انگار یه چیزیمو گم کردم خیلی برام سخت ...

زمان میبره تا اروم بشی ولی خودتم ب خودت کمک کن باهاش صحبت کن بگو ک پشیمونی ولی اگه قبول نکرد بدون بهونه ش بوده ک بره