2777
2789
عنوان

طلاق دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 44 پست
خوب اقا رضایت بده به اسپرم اهدایی، هم خانم صاحب بچه میشه، هم زندگیشون میمونه
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
اره منم ازین تعجب میکنم یعنی میشه فقط بخاطر بچه باشه ولی ازینکه زندگیشون عاشقانه بوده مطمعنم. چقد باهم زحمت کشیدن خونه ساختن یک ساله رفتن خونع خودشون. یعنی میدیم دوستم همه وقتشو گذاشته بود باهم کمک میکردن. زندگیش براش مهم بود
 BabyFetus Ticker

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان پیشولی همه مثل هم نیستن من دایی خدا بیامرزم هرکس میگفت زنتو طلاق بده یا هوو بیار روش بدش میومد و میگفت خواست خدابوده بعدم سه تا بچه گیرشون اومد ولی داییم تو چهل سالگی سرطان خون گرفت و تااومدیم بفهمیم جریان چیه فوت کرد
عزیزم برا دوستت متاسفم وه رفیق روزای خوششوهری بوده درسته سخته ولی نبوید جا خالی میداد
خدایااااا تنها امیدم تویی امیدم رو ناامید نکن خودت معجزه ات رو نشونم بده دوس دارم من هم مامان صدا بشم
منم یجورایی همه جوره شک اومد سراغم خودشم حرف مردمو میشنید بهم گفت نمیبخشمشون من نمیخام یروز حسرت بچه به دلم بمونه بچه ها یعنی اصلن راه نداره بارداری؟
 BabyFetus Ticker
ما که داریم میگیم اسپرم اهدایی.....چرا راه نداره؟
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....