hsihos مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 299 عنوان خانمای باردار بیاین لطفا 39 بازدید | 5 پست سلام خانما من چن روز دیگه پا میزارم توهفته چهارم بارداری بعد الان گاهی اوقات تخمدانم ی سمتش تیرمیکشه وقتایی که میخا به پهلپ بیوفتم یاکاری بکنم خواستم بدونم اینا طبیعیه بعد ترشحاتمم کم زیاد میشن بعصی وقت اصلا ندارم 1402/07/07 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asby عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 514 منم هفته ۱۰ هستم دردای کمی زیر شکم و پهلو دارم ، اما طبیعیه درد خیلی زیاد و خونریزی عیب داره اینا چیزی نیست ترشح هم بله منم زیاد شده که اونم بخاطر هورمون هاست مشکلی نیست ، البته ترشحات سفید عادی نه رنگ دیگه
hsihos مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 299 منم هفته ۱۰ هستم دردای کمی زیر شکم و پهلو دارم ، اما طبیعیه درد خیلی زیاد و خونریزی عیب داره ... خیلی ممنون شمام همون تخمدانتونه که درد میکنه؟اره من بعضی روزا دارم بعضی روزا ندارم ترشح
asby عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 514 خیلی ممنون شمام همون تخمدانتونه که درد میکنه؟ اره من بعضی روزا دارم بعضی روزا ندارم ترشح اره زیر دلم درد میکنه و بیشتر هم یه سمته درد ، نگا درد نیست که نشه تحمل کرد
hsihos مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 299 اره زیر دلم درد میکنه و بیشتر هم یه سمته درد ، نگا درد نیست که نشه تحمل کرد اره گاهی اوقاته من میشینیم توماشین خیلی استرس میکیرم بخاطر اینکه تکون میخورم میگم جنین تازس خدای نکرده مشکل پیش نیاد بنظرتون ایراد ندارع ماه اول
asby عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 514 اره گاهی اوقاته من میشینیم توماشین خیلی استرس میکیرم بخاطر اینکه تکون میخورم میگم جنین تازس خدای نکر ... ن بابا دیگه در اون حد هم جای جنین شل نیست فشار نیار به خودت و راه خیلی نرو ولی ماشین عیبی نداره