2777
2789

بچه ها من خیلی به دخترم وابسته ام و بشدت دوستش دارم دخترمم حسابی لوس شده البته،الان داریم به بچه ی دوم فکرمیکنیم و من حس میکنم اگه بچه ی دوم به دنیا بیاد نمیتونم مثل دخترم دوستش داشته باشم اصلا یه حس بدی دارم همش میگم اگه ازش بدم بیاد چی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به وقتش درست میشی نگران نباش 

من اول این حس رو نسبت به همسرم داشتم قبل پسرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه بابااا این چه حرفیه مگه میشه آدم مهر مادرانش از بین بره

همش به این فکرمیکنم که من با به دنیا اوندن دخترم طعم مادربودنو چشیدم تموم اولین هارو با دخترم تجربه کردم دیگه چیزی باقی نمونده واسه دومی، یه حس خاصی دارم 

تو این وضعیت اقتصادی کشور چجوری میشه ب دومی فک کرد؟

دخترم دیوونمون کرده روزی نیست که نگه من نی نی میخوام حتی دیگه وقتی اذیت هم میکنه بهش اعتراض میکنم میگه برام نی نی بیارین تا اذیت نکنم

دخترم دیوونمون کرده روزی نیست که نگه من نی نی میخوام حتی دیگه وقتی اذیت هم میکنه بهش اعتراض میکنم می ...

خب یه بچه نباید این فکر به این بزرگی و تو سر شما بندازه که.باید خودتون فک کنید ببینید همه جوره شرایطشو دارین

به وقتش درست میشی نگران نباش  من اول این حس رو نسبت به همسرم داشتم قبل پسرم

خیلی بده واقعا، من اصلا نمیتونم تصورکنم که مثلا بخاطر دراغوش گرفتن بچه دخترمو ناراحت ببینم 

همش به این فکرمیکنم که من با به دنیا اوندن دخترم طعم مادربودنو چشیدم تموم اولین هارو با دخترم تجربه ...

الان مامان خودم بعد چند سال باردار شد انقدر بهم وابسته بود میگفت یه دقیقه نمیدیدمت گریه میکردم بعد خواهرم به دنیا اومد الان یک صدمم بینمون فرق نمیزاره

اون بچم از گوشت و پوست و استخون خودته😍

من همش میترسم یوقت  با بچه دوم وقتی میاد چون کوچیک و شیر میخادو‌توجه..... 

پسرم احساس کمبود کنه چون بشدت بهم وابستس.نمیخام اسیب ببینه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خب یه بچه نباید این فکر به این بزرگی و تو سر شما بندازه که.باید خودتون فک کنید ببینید همه جوره شرایط ...

شرایطمون خوبه عزیزم درحد دوتا بچه رو میشه ساپورت کرد، اما خودم خیلی دغدغه دارم ازاین بابت