2777
2789
عنوان

میشه یعنی؟🥹

162 بازدید | 22 پست

میشه دو هفته دیگه بیام تاپیک بزنم بگم 

بیاااااین بنظرتون بی بی چکم مثبته؟؟؟؟ 

شما هم همه بگین....

ارههههه 

مبارکت باشه 

بمونه برات 

بسلامتی ....🥹

خیلی دلم روشنه حسم خوبه و دلم تنگ 

خدایااااا میشه منو ببینی بخودت قسم ک دلم تاب نداره دیگه 😢😢😢

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
ایشالله  حتما میشه  دامنت سبز بشه نه ماه دیگه  تو تاپیک من شرکت برای حل شدن مشکلات

ان شاالله 🤲🥺

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله..چند وقته اقدامی

۵ ماهه 

ولی دوتا سقط داشتم 💔😓

ان‌شاءالله میشه

عزیز... یه روش میگم...ان‌شاءالله حاجتت رو بگیری

سه تا یا زهرا بگو‌ یه زیارت عاشورا بخون و با سه تا یا زهرا هم تمومش کن 

هدیه اش کن به شهید سید مجتبی علمدار و بهشون بگو اگه صلاحمه حاجتم رو از خدا بگیر 

من بار ها از این روش حاجت گرفتم....مطمئن باش پشیمون نمیشی🤍

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
ان‌شاءالله میشه عزیز... یه روش میگم...ان‌شاءالله حاجتت رو بگیری سه تا یا زهرا بگو‌ یه زیارت عاشورا ...

قربونت برم

ممنون ک گفتی عزیزم

برام دعا کنین 🥺🥺🥺

۵ ماهه  ولی دوتا سقط داشتم 💔😓

عزیزدلم ان شاءالله سومی رو بزودی باردار بشی و صحیح و سالم بغل بگیریش

ولی برا اطمینان چله بری انجام بده 

فکت نامحبوب ؛ آدم ها میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن!

عزیزدلم ان شاءالله سومی رو بزودی باردار بشی و صحیح و سالم بغل بگیریش ولی برا اطمینان چله بری ...

ممنون عزیزم انشاالله

چله بری چیه چجوری انجام بدم؟

یعنی میشه منم تاپیک بزنم ک بی‌بی چکم مثبته 🥺

ان شاالله عزیزم 

چند وقت اقدامی؟؟؟