2777
2789
عنوان

میشه یعنی؟🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست
ان شاالله عزیزم  چند وقت اقدامی؟؟؟

من ۶ ماه اقدامم البته زیر نظر دکتر اقدام میکنم و دارو مصرف میکنم این ماه قرص و امپول استفاده کردم ماه پیش موعد پریودم ۲۱‌ام بود این ماه نمیدونم چندم میشه بخاطر قرصا ولی تقریبی بین ۱۵ تا ۲۰ روز دیگ موعد پریودمه 

دیگ خسته شدم درسته زمان زیادی نیس ولی این همه داروی هورمونی داغونم کردن حالا ک این ماه هم امپول استفاده کردم رابطه‌ی درست و حسابی نداشتم دیگ نمیدونم میشه یا نمیشه 

من ۶ ماه اقدامم البته زیر نظر دکتر اقدام میکنم و دارو مصرف میکنم این ماه قرص و امپول استفاده کردم ما ...

چند سالته عزیزم؟ 

۶ ماه اقدام چرا انقد زود رفتی سراغ دارو های هورمونی ؟؟؟

منم دوماه اچ ام جی و اچ سی جی زدم و لتروزول خوردم 

ولی نشد 

داغون شدم با امپولا 

دکترمو عوض کردم فعلا ببینم چی میشه

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته عزیزم؟  ۶ ماه اقدام چرا انقد زود رفتی سراغ دارو های هورمونی ؟؟؟ منم دوماه اچ ام ...

۲۲ سالمه از مجردی تنبلی تخمدان داشتم برای همین مجبورم از دارو کمک باروری استفاده کنم 

منم این ماه لتروزول و سینال اف و اینوفولیک و متفورمین و دوفاستون مصرف کردم ماه‌های پیش هم همه رو مصرف کردم بغیر سینال اف ک اینو جدید بهم داد 

شما چندسالته ؟؟چند وقته اقدامی ؟؟بچه چندمته ؟؟

۲۲ سالمه از مجردی تنبلی تخمدان داشتم برای همین مجبورم از دارو کمک باروری استفاده کنم  منم این ...

ان شاالله زود زود مامان بشی عزیزم 

منم ۲۴ سالمه 

تقریبا ۵ ماهه اقدامم 

تنبلی تخمدان دارم منم ک فعلا درمان شده 

دوبار باردار شدم سقط شده 💔😓

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
ان شاالله زود زود مامان بشی عزیزم  منم ۲۴ سالمه  تقریبا ۵ ماهه اقدامم  تنبلی تخمدا ...

ان شالله توام ب زودی مامان بشی عزیزم ❤️

اختلاف سنی زیادی نداریم 

ان شالله ک ب زودی باردار بشی و برات بمونه عزیزم 

ان شالله توام ب زودی مامان بشی عزیزم ❤️ اختلاف سنی زیادی نداریم  ان شالله ک ب زودی باردار بشی ...

ان شاالله 🤲

دیگه خیلی دلم بی تابه انقدددددد سختی دیدم 

کاش خدا برام معجزه کنه 

ان شاالله توهم زود زود بیای بگی بی بی چت مثبت شده عزیزم‌

ب امیدخدااااااا ک دلت شاد میشه عزیزم  ان شاله دوتامون باردار میشیم ❤️❤️

ان شاالله عزیزمممم 💖