خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
من ۶ ماه اقدامم البته زیر نظر دکتر اقدام میکنم و دارو مصرف میکنم این ماه قرص و امپول استفاده کردم ماه پیش موعد پریودم ۲۱ام بود این ماه نمیدونم چندم میشه بخاطر قرصا ولی تقریبی بین ۱۵ تا ۲۰ روز دیگ موعد پریودمه
دیگ خسته شدم درسته زمان زیادی نیس ولی این همه داروی هورمونی داغونم کردن حالا ک این ماه هم امپول استفاده کردم رابطهی درست و حسابی نداشتم دیگ نمیدونم میشه یا نمیشه
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
۲۲ سالمه از مجردی تنبلی تخمدان داشتم برای همین مجبورم از دارو کمک باروری استفاده کنم منم این ...
ان شاالله زود زود مامان بشی عزیزم
منم ۲۴ سالمه
تقریبا ۵ ماهه اقدامم
تنبلی تخمدان دارم منم ک فعلا درمان شده
دوبار باردار شدم سقط شده 💔😓
ان شالله توام ب زودی مامان بشی عزیزم ❤️ اختلاف سنی زیادی نداریم ان شالله ک ب زودی باردار بشی ...
ان شاالله 🤲
دیگه خیلی دلم بی تابه انقدددددد سختی دیدم
کاش خدا برام معجزه کنه
ان شاالله توهم زود زود بیای بگی بی بی چت مثبت شده عزیزم
ب امیدخدااااااا ک دلت شاد میشه عزیزم ان شاله دوتامون باردار میشیم ❤️❤️
ان شاالله عزیزمممم 💖