2777
2789

سلام بچه ها خوبین من خیلی وقت بود که تاپیک نزدم 

حالم خیلی بده خیلی بهم خیانت شده یه مدتی با آقایی وارد رابطه شدم و الان بعد چند ماه بهم خیانت کرد دارم دیوونه میشم 

قضیه از این قرارها یه روز جمعه دیدم صبح بهم زنگ زد حرف زدیم بعد از ظهر غیبش زد و زنگ میزدم جواب نمی‌داد غروبش که زنگ زدم یه خانومی گوشیو برداشت من اون لحظه حالم بد شد نمی‌تونستم اصلا حرف بزنم زنده بهم گفت خانوم چرا زنگ میزنید فلانی با منه رفتیم غذا خوردیم و کلی پولم به حسابم زده بعد فک کنم طرف مقابلم فهمید که گوشیو جواب داد گوشیو ازش گرفت و بهم زنگ زد که سو تفاهم شده فلان ولی من دیگه جواب ندادم حالم بده حس بدی دارم باهام بازی کرده دوست دارم بمیرم اصلا نمیتونم حالمو بیان کنم چکار کنم ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس عزت نفس ادم ميره ديكه اجازه نده بهت زنك بزنه خدارو شكر فهميدي ... مرتيكه بيشعور هول

دقیقا ولی حالم بده آخه نه ماه بود با هم بودیم فک نمی‌کردم خیانت کنه

دقیقا ولی حالم بده آخه نه ماه بود با هم بودیم فک نمی‌کردم خیانت کنه

خدارو شكر كن  دو سال نبود ٤ سال نبود گلم... چند سالتونه؟ بعضيا ٣٥ سالكي درس می‌گیرن كه ديره

اكر سنت كمه بازم فرصت داري و يكم ناراحتي كن حق داري ول بعدش بلند شو و رو خودت حسابي كار كن همجين مردهايي ميان و ميرن تا مرد خوب جذب كني تو زندكي خدا برات يه ذات خوب بفرسته

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
نه ماه با هم بودیم دیگه میخاستیم رسمیش کنیم  

هميشه همين موقع كه ديكه ميخان رسمي كنن اين بساط در مياد يوقتايي فكر ميكنم جنكولك بازي خود پسر ها بوده تا دختر بازي بدن خودش بره منصرف شه

شيطانن

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
۱۰۰٪

چقدرررر جالب.. الان تاریخ ۱۴۰۲/۷/۷ هست و ساعته ۰۷:۰۷ این پیامو ثبت کردی

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)