2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 38 پست
شوهر یه کم مکث کرد و گفت: نمی‌دونی چقدر خوشحال شد و چقدر تشکر کرد. بعد همینطور که داشت به طرف در ...

آره یه چاقوی تیز آشپزخونه که چند بار خواسته بود سر شوهر آشغالش ببره ولی نبرید هنوز استفاده نشده😈

تموم شد؟؟ 

بله 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی این جوری واسه زنش تعریف کرد که یعنی تو باعثش بودی

بیشتر داستان ی مغز مریض بود 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
هیچکدوم از خانوما متوجه آخر داستان نشدن.ولی زشته واقعا این چیزارو اینجا بین خانما نگید بعدش  بخ ...

نه اصلا قصدم این نبود 

بعدشم هرکسی ی جور برداشتی داره

باشه ولی مفهوم خوبی نداشت درآخر

گفتم خدمتتون بازم هرکس نظری . داره .

باشه بازم ممنون از تذکرتون

احسنت واقعاقشنگ بود

مرده خواست به خانمش بفهمونه که توقدرمنووچیزایی که برات میخرم رونمیدونی وبی منت میکنی کارای منو

دقیقاخانماهم همینجورن ببینن تاچیزی که یرامردشون خریده وبی منتش میکنن ونمیپوشنش دعواکه راه میندازن هیچ میدنش به بقیه بپوشش

پس نتیجه میگیریم هردوطرف ازکارای اینجوری خسته میشن وشایدبرن سمت کس دیگه ای

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!