2777
2789
هنوز تازه دارم هفت هفته میشم🥲

منم بچه دومم هست انشاالله اولی دخملیه اینم حس میکنم جای دخملمه سمت چپ ،اما ویارم با دخملم خیلی فرق داره سر اون شیرینی بود سر این ترشی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوری دوس داشتم پسره ولی زنداداشم شیرینی دوس داره اونم پسره بدنها فرق داره

دقیقا فقط تهوع هم اصلا ندارم مگه فشار روم باشه وگرنه اصلااااا ندارم یه کوچولو مرغ بدم میاد که برا پسرم هم اونجور بودم شما تهوع داشتی؟ 

ماله من چپه پسره  

چه جالب   بسلامتی بیاد بغلت 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم بچه دومم هست انشاالله اولی دخملیه اینم حس میکنم جای دخملمه سمت چپ ،اما ویارم با دخملم خیلی فرق د ...

تهوع چی داری؟ من بارداریهام اصلا تهوع نداشتم فقط امروز لباس تنگ پوشیده بودم حالم بد شد وگرنه حالت عادی اصلاااا شماهم اینجوری؟ 

انشالله اون چیزی که میخوای خدا برات بخواد عزیزم    

همچنین گلم انشاالله نینی هامون در درجه اول سالم باشن الهی آمین 

تهوع چی داری؟ من بارداریهام اصلا تهوع نداشتم فقط امروز لباس تنگ پوشیده بودم حالم بد شد وگرنه حالت عا ...

اره منم تهوع ندارم 

تاپیکای خودتون؟؟ فکر کنم یه بار بهم گفتی رفتم خوندم اون خانمی یا جدید هستی عزیزم؟؟ بعد شما خیارشور ه ...

بله 

نمیدونم من میفرستم یادم نمیمونه برا کی فرستادم 😄

پسر 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡