منم بچه دومم هست انشاالله اولی دخملیه اینم حس میکنم جای دخملمه سمت چپ ،اما ویارم با دخملم خیلی فرق داره سر اون شیرینی بود سر این ترشی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
همچنین گلم انشاالله نینی هامون در درجه اول سالم باشن الهی آمین
تهوع چی داری؟ من بارداریهام اصلا تهوع نداشتم فقط امروز لباس تنگ پوشیده بودم حالم بد شد وگرنه حالت عا ...
اره منم تهوع ندارم