2777
2789
عنوان

من کمبود محبت و توجه دارم 🥲

318 بازدید | 16 پست

از بچگی زیاد برا مامان و بابام مهم نبودم بیشتر وقتا تنها بودم هردو شاغلن زیاد برام وقت نمیذارن درگیر کارای خودشونن 

تو مدرسه هم تنهام و دوستی ندارم خداروشکر که سالهای اخره

همیشه سعی داشتم فردی باشم که مرکز توجه و احترام همس ولی دقیقا برعکسه

والا ما همه کمبود داریم😢

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوت به خودت محبت کن  فقط خودت مهمی  با منم این بازیو کردن حالا یه مدل دیگه و تلخ ت ...

بشر اجتماعیه یعنی چی خودت به خودت محبت کن هر کسی احتیاج به دوست داره

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

چن سالته 

ببین بیخیال باش با خودت حال کن برو کتاب بخون درس بخون دانشگاه برو مستقل شو 

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
من شوهرم تا چند سال پیش بهم محبت میکرد همه جوره دوساله محبت نمیکنه فقط گاهی منو میبره مسافرت یا تو ...

خیلی سخته این موضوع که اولش با آدم خوبن بد رنگ عوض میکنن کاش کلا یه مدل بودن

یه دوست خوب تو مدرسه پیدا کن و یواش یواش باهاش صمیمی شو میبینی کهخیلی ها این مسئله رو دارن. با خدا وشهدا  بیشتر رفیق شو. کتاب بخون .کتاب سلام بر ابراهیم... شنود...سه دقیقه در قیامت یادت باشه...این ها کتابای قشنگین

خیلی سخته این موضوع که اولش با آدم خوبن بد رنگ عوض میکنن کاش کلا یه مدل بودن

کاش از اول محبت نمیکرد 

خیلی داغونم هی ب سرم میزنه برم خیانت کنم 

هی ب خودم فحش میدم ک این چ کاریه