خیلی ناراحت شدم ببینین حق داره ؟خواستیم یه مجتمع تفریحی بریم که ورودی داره بعد داخلش فست فودی اینا هم هست اما جای نشستن نداره باید گلیم بندازیم تو محوطه بشینیم کیفیت غذاشم زیاد خوب نیست خیلی هم گرونه مثلاً یه پیتزا خانواده ۱۲۰۰هستش شوهرم گفت پیتزا از بیرون میخریم چه کاریه از بیرون پیتزا و سیب زمینی وسالاد و دوغ خریدیم رفتیم یهو خواهرم گفت ما سفارش دادیم بیا شماهم بدین منم گفتم ما از جایی دیگه خریدیم حالا صبح زنگ زد چه خسیس هستین شماجلو شوهرم آبروم رفت همه شوهر میکنن تو هم شوهر گدا کردی منم گفت جای این ولخرجی ها ی خودتم ذره پول جمع کن تا تو اجاره نمونی بیایی از مامان قرض کنی خسیس باشیم بهتر تا اینکه دستم جلو بقیه دراز باش اونم گفت شوهر من شاید درآمدش کم باش اما از شوهر خسیس و گدا تو که فقط تو فکر خرید ملک بهتر نظر شما کار شوهر من آبرو ریزی بود؟ما از بیرون پیتزا خریدیم با همه چی شد۶۳۰ ولی اونجا فقط پیتزا ۱۲۰۰بود کیفیت غذاشم خوب نیست
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کار هیچ کدوم نمیشه گفت غلط هر دوی شما سبک زندگی خودتونو دارید و اصلا نباید به هم کاری داشته باشید من خودم به شخصه بودم همون پیتزا که ۱۲۰۰ بود میخریدم تا اینکه از بیرون بخرم و برم اونجا بخورم ولی مثلا خانواده شوهرم صرفه جویی تو پول براشون مهمتر هر کسی یه جوری
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.