2821
2789
عنوان

همکلاسیم

568 بازدید | 24 پست

سلام، من و دوستم باهم اومدیم دبیرستان یه مدرسه جدید ، رشته دوتامون هم یکی هست ، از شانس کلاسامون فرق میکنه ، معلمامون هم فرق داره

من تلاش کردم برم کلاس اون و باهم باشیم ، بعد از چندین بار حرف زدن با مدیر و.. بالاخره رفتم کلاس دوستم ، اما بچه های خیلی بداخلاق و کسل کننده و بی ادبی داره ، حتی حاظر نشدن یه جا بدن بهم که پیش دوستم بشینم ، فضای کلاسشون خیلی منفیه ، من اینقدر ناراحتم شدم ، به زور رفتم پیش معاون و مدیر کلی زبون ریختم منو دوباره برگردوندن کلاس خودم ، دوستمم ناراحت شد همش بهم میگه تو بخاطرم حاظر نشدی بیای کلاس من ، منم عصبی شدم بهش گفتم ک لاقل من یه تلاشی کردن اما تو فقط منو تحت فشار گذاشتی که حتما بیام کلاست ، گف که از کلاس تو خوشم نمیاد احساس خفگی میکنم ، با بچه های خودمون راحتم ، تو بیا و فلان

منم حاظر نشدم بخاطرش برم اون کلاس، چون اون هیچ کاری برام نمیکنه چرا من به آتیش اون بسوزم اخه ، صدبارم بهش گفتم ک کلاست بده اما اون خوشش میاد ، از بچه های کلاس خودمون هم هیچ کس راضی نمیشه که بره کلاس اونا تا جاشو با دوستم عوض کنه ، چون همه میدونن کلاس بدیه ، الان کلاس ما ۲۰ نفره‌ست ، مال اونا ۱۸

دیروز معاون به دوستم گفته ک اسمتو بگو فردا ببرمت کلاس دوستت ، اونم دودل هست که بیاد یا نه ، اما من دیگه خوشم نمیاد بیاد ، چون کلاس من همش جمعیتش بیشتر میشه مال اونا کمتر، جا کم میاد ، این دوستمم زبون بازه ، نمیخوام ارتباطم رو با دوستای جدید کلاسم قطع بکنه ، گروه بندی هم شدیم ۵ تا گروه ۴ نفره ، الانم یه هفته گذشته دیگه همه به کلاسشون عادت کردن ، با این دوستمم صمیمی هستیم کل راهنمایی همکلاسی بودم باهاش ، رفت و برگشت هم با هم میریم و میایم ، ولی احساس میکنم کلاسمون جدا باشه دوستیمون بیشتر حفظ میشه ، من چیکار کنم که نیاد 😐 خودمم گیج شدم دیگه  ، بنظرتون کارم درسته؟؟

کارما جوک یا شوخی نیست حواستون باشه در حق کی دارید بدی میکنید

کلاس چندمی :)

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا دبیرستان و راهنمایی سال اخر یه جو داره که همه باهم صمیمی ان اصلا دوست صمیمی وجود نذاره

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
کلا دبیرستان و راهنمایی سال اخر یه جو داره که همه باهم صمیمی ان اصلا دوست صمیمی وجود نذاره

میدونی من همیشه فاصلم رو حفظ میکنه که خدای نکرده ضربه ای از رفیقام نخورم ، واقعا دیگه تو این زمونه از ارتباط برقرار کردن میترسم

دوست صميمي يا معمولي ؟منظورم اينه مثلا از اونايي هستي كه تلفني تو خونه حرف بزنن و چت كنن اينا ...

صمیمی هستیم ، اره

منم کلاسم جو منفی داره 

کارای +۱۸

منم دختر درسخون و مثبتیم نسبت به اونا 

فکر میکنن خیلی خرم یا سادم 

واقعا هم از همشون سر ترم تعرف از خودم نیست دقیقا مثل همکلاسیای دوستتن شایدم بدتر 

دیروز دبیر ریاضی گفت کی شنبه تدریس انجام میده به جای من 

یکی از بچه ها گفت خانم من 

بعد گفت یکی دیگه هم بیاد گفتم من میتونم کامل تدریس کنم 

یهو درومد گفت خانم ایش من نمیخوام مخصوصا با این بعد به دوستش گفت شبیه میمونه

بعد من چهرم واقعا خوبه خداییش🫤

زنگ تفریح کلاس خالی شد یقشو گرفتم گفتم فکر نکن خرم هیچی نمی‌فهمم خوب میفهمم از تربیت هیچ بویی نبردی حالا برو 

دوست دارم شنبه چهرشو ببینم 

با ۱۷.۱۸ سال سن مثل بچه رفتار میکنن

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨
دوستی یه قرار داده موقتی هست هیچ وقت خودتو بخاطر دوستی اذیت نکن

دقیقا تلاشمو میکنم. ولی چجوری بهش بگم ک منصرف بشه؟؟

بهش گفتم ک تعدادمون زیاد میشه یادگیری پایین میاد ، اونم گفت ک میخوای نیام یادگیریت پایین نیاد 😐 گف ک حس میکنم میخوای که نیام