2821
2789
عنوان

همکلاسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 24 پست
دقیقا تلاشمو میکنم. ولی چجوری بهش بگم ک منصرف بشه؟؟ بهش گفتم ک تعدادمون زیاد میشه یادگیری پایین میا ...

ب نظرم ک بدوستت هیچی نگو فقد قایمکی ب معاونت پیام بدا یا حضوری بهش بگو

منم کلاسم جو منفی داره  کارای +۱۸ منم دختر درسخون و مثبتیم نسبت به اونا  فکر میکنن خیلی ...

واقعا فکر میکردم این چیزا تو دبیرستان نباشن ، راهنماییه سختی داشتم، دلم میخواد دبیرستان تو ارامش باشم

کارما جوک یا شوخی نیست حواستون باشه در حق کی دارید بدی میکنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب نظرم ک بدوستت هیچی نگو فقد قایمکی ب معاونت پیام بدا یا حضوری بهش بگو

اخه معاون می‌دونه که ما صمیمی هستیم ، دوستم کلی زبون ریخت ک ما مثل خواهریم بزارید پیش هم بمونیم و فلان

دقیقا تلاشمو میکنم. ولی چجوری بهش بگم ک منصرف بشه؟؟ بهش گفتم ک تعدادمون زیاد میشه یادگیری پایین میا ...

بنظرم به مدیر بگو طوری که اون نفهمه بگو میخام نیاد تو کلاسمون چون بیاد من هواسم تو درس پرت میشه

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
بنظرم به مدیر بگو طوری که اون نفهمه بگو میخام نیاد تو کلاسمون چون بیاد من هواسم تو درس پرت میشه

میترسم بهش بگن بعد بیوفتم تو دردسر ، واقعا تو فشارم 😐 چی میشه یه زندگیه اروم داشته باشیم اخه

خوشبحالت كه دوستت باهات قدرشو بدون من از دوستم جدا شدم خيلي بده ادم احساس غريبي داره

اون خیلی دوست داره که همکلاسی باشیم.

همش میگه دلم میگیره تنهام تو کلاسمون 

میترسم بهش بگن بعد بیوفتم تو دردسر ، واقعا تو فشارم 😐 چی میشه یه زندگیه اروم داشته باشیم اخه

نه بگو خانم نمیخام دوستیمون هم بخوره لطفا کمک کنید یا اصلا به مامانت بگو بیاد بگه

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز