سلام، من و دوستم باهم اومدیم دبیرستان یه مدرسه جدید ، رشته دوتامون هم یکی هست ، از شانس کلاسامون فرق میکنه ، معلمامون هم فرق داره
من تلاش کردم برم کلاس اون و باهم باشیم ، بعد از چندین بار حرف زدن با مدیر و.. بالاخره رفتم کلاس دوستم ، اما بچه های خیلی بداخلاق و کسل کننده و بی ادبی داره ، حتی حاظر نشدن یه جا بدن بهم که پیش دوستم بشینم ، فضای کلاسشون خیلی منفیه ، من اینقدر ناراحتم شدم ، به زور رفتم پیش معاون و مدیر کلی زبون ریختم منو دوباره برگردوندن کلاس خودم ، دوستمم ناراحت شد همش بهم میگه تو بخاطرم حاظر نشدی بیای کلاس من ، منم عصبی شدم بهش گفتم ک لاقل من یه تلاشی کردن اما تو فقط منو تحت فشار گذاشتی که حتما بیام کلاست ، گف که از کلاس تو خوشم نمیاد احساس خفگی میکنم ، با بچه های خودمون راحتم ، تو بیا و فلان
منم حاظر نشدم بخاطرش برم اون کلاس، چون اون هیچ کاری برام نمیکنه چرا من به آتیش اون بسوزم اخه ، صدبارم بهش گفتم ک کلاست بده اما اون خوشش میاد ، از بچه های کلاس خودمون هم هیچ کس راضی نمیشه که بره کلاس اونا تا جاشو با دوستم عوض کنه ، چون همه میدونن کلاس بدیه ، الان کلاس ما ۲۰ نفرهست ، مال اونا ۱۸
دیروز معاون به دوستم گفته ک اسمتو بگو فردا ببرمت کلاس دوستت ، اونم دودل هست که بیاد یا نه ، اما من دیگه خوشم نمیاد بیاد ، چون کلاس من همش جمعیتش بیشتر میشه مال اونا کمتر، جا کم میاد ، این دوستمم زبون بازه ، نمیخوام ارتباطم رو با دوستای جدید کلاسم قطع بکنه ، گروه بندی هم شدیم ۵ تا گروه ۴ نفره ، الانم یه هفته گذشته دیگه همه به کلاسشون عادت کردن ، با این دوستمم صمیمی هستیم کل راهنمایی همکلاسی بودم باهاش ، رفت و برگشت هم با هم میریم و میایم ، ولی احساس میکنم کلاسمون جدا باشه دوستیمون بیشتر حفظ میشه ، من چیکار کنم که نیاد 😐 خودمم گیج شدم دیگه ، بنظرتون کارم درسته؟؟