2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
سلام متاسفم بابت از دست دادن فرزندت من تجربه ش را دارم بعد از دو تا پریود اقدام کردم  چند ه ...

مال شما چند هفته بود واقعا واسه من که خیلی سخته نمیتونم قبول کنم داغونم شما چقد طول کشید قبول کنین 😭😓

۱۳هفته بود ولی دو هفته بود قلبش نمیزده چند ماه بعد اقدام باردار شدین؟

همون ماه باردار شدم

ولی به نظرم چند ماه بیشتر استراحت بدی بهتره

یک جورایی رحم خسته س

درگیر عوارض بارداری پشت هم نشی بهتره

الحمدالله رب العالمین🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی زیر ۱۲ هفته یکی ۱۵ هفته یکی هم ۲۰ هفته روزهای اول بعد از سقط خیلی سخت هست فقط از خدا برای خو ...

وای چقد سخت سه تا سقط داشتین

مال شمام قلبش نمیزد یا سقط میشد خودش؟

پشت هم سقط میکردین؟

الان بچه دارین؟

ببخشید خیلی سوال کردم

وای چقد سخت سه تا سقط داشتین مال شمام قلبش نمیزد یا سقط میشد خودش؟ پشت هم سقط میکردین؟ الان بچه د ...

هر کدوم به یک علت بود

یکی افتادم به لکه بینی 

یکی کیسه آب پاره شد

یکی هم قلبش ایست کرد

دوتاش پشت هم سقط شد

بله خدا را شکر الان بچه دارم

الحمدالله رب العالمین🤲

مال من تو شکمم قلبش ایستاده بود خودش سقط نشد اصلا هم هیچی علایمی نداشتم درد سقط یه طرف که انگار زایم ...

زن عموی منم دخترش ایست قلبی کرد ...عزیز دلم انشاالله دوباره باردار میشی...غصه نخور...توکل کن به خدا...خودش همه چی و درست میکنه واست ...

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
زن عموی منم دخترش ایست قلبی کرد ...عزیز دلم انشاالله دوباره باردار میشی...غصه نخور...توکل کن به خدا. ...

ممنون عزیزم

زن عموتون دوباره باردار شدن؟چند وقت بعد حامله شدن؟

ممنون عزیزم زن عموتون دوباره باردار شدن؟چند وقت بعد حامله شدن؟

عزیزم اونم تازه این مشکل واسش پیش اومده ...خرداد ماه بچه اش و از دست داد ...البته بگم اون یه بار هم سرکلاژ کرد استراحت مطلق بود تا اینکه تو هفت ماهگی خون ریزی کرد و گفتن بچه رو از دست داده ...دکتر بهش گفته رحمش بچه نگه نمیداره ...باید تا شیش ماه صبر کنه بعد اقدام به بارداری کنه اونم کلا باید استراحت مطلق باشه از اول بارداری تا آخر ...عزیزم نگران نباش خیلی زود باردار میشی ...حتما بچه ات مشکلی داشته که نمونده اگه همه چی خوب بود می موند واست ... انشاالله دوباره باردار میشی نگران نباش

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام