2777
2789
عنوان

سقط بچه

318 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

من آی یو آی تعیین جنسیت کرده بود حامله بود جنسیتم پسر بوده ۵روز پیش که رفتم سونو غربالگری گفت بچه مرده 

وای دنیا رو سرم خراب شده ۴روزه سقط کردم حالم خیلی خرابه اصلا اروم نمیشم شبا خواب تو چشمم نمیره بخاطر زحمتهای همسرم خیلی ناراحتم چیکار کنم اروم شم میدونم تا یکی جاشو پر نکنه دلم اروم نمیشه براش لباس اینام خریده بودم وای میبینم دق میکنم

کسی بوده سقط کرده باشه چند وقت بعد باردار شده؟

دکترم میگه ۲ماه پیشگیری کن اگه کسی بوده مثل شرایط من ممنون میشم راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یک زایمان زودرس هفته ٢۴ داشتم سال ٩۴ خیلی سخت بود خیلییییی ( می‌دونم چی میگی ) بچم نموند ولی خدا جبران می‌کنه ایشالا بزودی زود دوباره باردار میشی به خدا اعتماد کن 

من بعد ٩ ماه دوباره حامله شدم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

عزیزم خدا کمکت کنه ...اگه بگم درکت میکنم دوروغ گفتم ...چون واقعا غم بزرگیه ... انشاالله خدا خودش کمکت می‌کنه ...یه چیزی اینجور جنین ها حتما مشکل کروموزومی داشتن که خود به خود سقط میشن ... انشاالله زود زود باردار میشی و یه پسر خوشگل خدا بهت میده ...زن عموی منم تو هفت ماهگی بچه اش فوت کرد و با زایمان طبیعی به دنیا آوردش ...توکل به خدا مطمئنا خودش کمکت می‌کنه عزیزم

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
عزیزم من یک زایمان زودرس هفته ٢۴ داشتم سال ٩۴ خیلی سخت بود خیلییییی ( می‌دونم چی میگی ) بچم نمو ...

انقد سختههه یعنی من قبل این اگه کسی رو میدیدم مثل من که کارم شده شب و روز گریه میدیدم میخندیدم شاید بهش ولی الان میفهممم که انگار بچم بدنیا اومده مرده خدایاا

میگم کاش نمیدادی بجای اینکه اینطوری بشه

عزیزم خدا کمکت کنه ...اگه بگم درکت میکنم دوروغ گفتم ...چون واقعا غم بزرگیه ... انشاالله خدا خودش کمک ...

مال من تو شکمم قلبش ایستاده بود خودش سقط نشد اصلا هم هیچی علایمی نداشتم درد سقط یه طرف که انگار زایمان طبیعی کردم

غم از دست دادنش که داره سکتم میده

هفت ماهگی خیلی سختر میشه خدا به هیچکی نشون نده خیلی سخته

ینی مشکل ناباروری نداشتی برای تعیین جنسیت آی یو آی کردی؟

مشکل که داشتیم همسرم خیلی ضعیف بود باردار نمیشدم دکتر ای یو ای رو پیشنهاد کرد چون دختر داشتم پسر میخواستم بشه بار سوم گرفت 

عزیزم من یک زایمان زودرس هفته ٢۴ داشتم سال ٩۴ خیلی سخت بود خیلییییی ( می‌دونم چی میگی ) بچم نمو ...

تو بارداری واسم دعا کن موقع زایمانت هم اگه تونستی یادت افتادم واسم دعا کن خدا جاشو واسم پر کنه زودی

تو بارداری واسم دعا کن موقع زایمانت هم اگه تونستی یادت افتادم واسم دعا کن خدا جاشو واسم پر کنه زودی

حتما عزیز دلم 🙏🙏🌹

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
سلام متاسفم بابت از دست دادن فرزندت من تجربه ش را دارم بعد از دو تا پریود اقدام کردم  چند ه ...

۱۳هفته بود ولی دو هفته بود قلبش نمیزده

چند ماه بعد اقدام باردار شدین؟