2777
2789
یه دکتر خوب پیدا کنید حتما برید پیشش  دلیل ناراحتیتون چیه ؟‌

من تو دوران بچگی که نه یعنی تا زمانی که دیپلم بگیرم استرس داشتم استرسم جوری بود که مادرم از کلاس اول اومد وایساد تا کلاس چهارم حالم بد بود طاقتم نمیگرف سرکلاس بدش که خواهرم رف کلاس اول دوبارع مث من شد استرس بیتابی مامانم میرف وایمیساد الان که دهم دبیرستانع هرروز میاد گریه میکنه میگه نمیخام دیکع برم حالم بد میشه فضای کلاس تنگه میترسم همش گریه میکنه میگه دلم مرگ‌میخاد ای کاش بمیرم نزارید دیکه برم تورخدا من دلم کباب میشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو دوران بچگی که نه یعنی تا زمانی که دیپلم بگیرم استرس داشتم استرسم جوری بود که مادرم از کلاس اول ...

اون خواهرت چطوره ؟ اون چند سالشه؟ مامانت هم افسردگی داره ؟ یا توی فامیل نزدیک مثل مادر بزرگ . خاله و... کسی هست که مثل شما باشه ؟ 

اون خواهرت چطوره ؟ اون چند سالشه؟ مامانت هم افسردگی داره ؟ یا توی فامیل نزدیک مثل مادر بزرگ . خاله و ...

خواهرم۱۶ اون حالش خیلی بدتر ازمنه همین الانم داره گریه میکنه مامانم نه افیردگی نداره فقط ما دوتا این مشکلو داریم

من تو دوران بچگی که نه یعنی تا زمانی که دیپلم بگیرم استرس داشتم استرسم جوری بود که مادرم از کلاس اول ...

این تاپیک خوندم قبلا مشکلتون حل نشد

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

خودکشی فقط مشکلی به مشکلاتت اضافه میکنه اخرتتم میکنه عمق جهنممممم اگه خودکشی راه درستی بود وخوب بود من تا الان ۶۰ بار انجامش میدادم ولی مطمئن باش خیری توش نیس ودیگه بااین کارت هیچ وقتتتتت نمیتونی اشتباهتو درست کنی 

خودکشی فقط مشکلی به مشکلاتت اضافه میکنه اخرتتم میکنه عمق جهنممممم اگه خودکشی راه درستی بود وخوب بود ...

اما واقعا دیگه نمیتونم بکشم نه من نه خواهرم 🥲💔

خواهرم۱۶ اون حالش خیلی بدتر ازمنه همین الانم داره گریه میکنه مامانم نه افیردگی نداره فقط ما دوتا این ...

دختر خوب لطفا به حرفم گوش کن هردوتانون برید پیش روانپزشک 

دیگه حرف از خودکشی نزن 

موفق باشی 

اما واقعا دیگه نمیتونم بکشم نه من نه خواهرم 🥲💔

هعی 

گلم من اگه مشکلاتمو برات بگم باگریه زاری میگی الهیییییی شکرررررر اصلا اشتباه کردم فکرشم کردم من اصلا تاپیک نمیزنم برا مشکلاته بزرگم شاید برا کوچولو ها تاپیک زدم چون خوشم نمیاد خودتو اذیت نکن قوی باش بت فکر راه حل باش زندگی همینه چه بنوایم چه نخوایم همه سختی میکشن یک جاهایی دیگه نمیتونن زندگی کنن ولی خدا کمک میکنه