2777
2789
عنوان

دورهمی💞❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7028 بازدید | 1296 پست
زهرا نمیخوام این خاطره ها و تاپیک حذف بشن لطفا نی نی یارو تگ نکن😭😭😭😭💔💔 خداحافظ 💔

گفتم که غلط میکنی کاری کنی 

بشین سرجات 😠😠😠😠😠

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زهرا نمیخوام این خاطره ها و تاپیک حذف بشن لطفا نی نی یارو تگ نکن😭😭😭😭💔💔 خداحافظ 💔

رفتی بکنی منم برم؟؟؟؟ فقط بگو اره ب جان داداشم منم میخورم

ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀): 
باشه نگران نباش به موقعشم میمیرید الان فعلا یکم ب خودت بیا تا اینجا قوی بودی تا اینجا تحمل کردی م ...

موقعش الانه دیگه💔💔💔

دیگه خستم صدف تو ک خبر داری از زندگی من 😭😭😭😭تو ک میدونی قلبم شکست تو ک همه چیو میدونی😭😭😭😭دیگه نا ندارم بخدا

ما شوخی شوخی میخندیم :)این جماعت فک میکنن خوشحالیم 😂🥀): 
قلب مامان من واسع داداشم شکست واسه من دیگه قلبی نمونده 💔💔💔میدونی من از همه بیشتر،نگران داداشمم چو ...

فااااطییییی 

یکم فکر کن فقط

به همه چی

به آرزوهایی ک تا الان واسشون زنده بودی

ب همشون فکر کنننن سر جدتتتت

اعصاب منم خورد نکن

امشبم زود بخاب

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،همه چیزو به دست میاره😎