2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه روزی مادست خودمونه تاخدانخواد نمیده...که روزی بچه هامون دست ماباشه....

من دوتادارم سرسفره بچه ها ماهم داریم روزی میبریم...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
خیلی سخته  انتخاب اینکه فرزند نداشته باشی یه ادم قوی و منطقی میخواد

بنظر من بهتر از این هست که فردا اگه از شرمندگی نتونی تو چشماش نگاه کنی و اینکه هر روز لعنت بهت بفرسته واس اینکه دنیا اومده 

بنظر من بهتر از این هست که فردا اگه از شرمندگی نتونی تو چشماش نگاه کنی و اینکه هر روز لعنت بهت بفرست ...

به نظر منم پشیمانی از بچه نداشتن قابل قبول تر از برعکسش هست

ولی با اینهمه کار دشواریه که خودت انتخاب کنی بچه نداشته باشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نظر شما هم متین و درست بلاخره هر کی یه نظری داره  انشاالله که موفق بشین ❤️

عزیزید 

چون خودم هم انتخاب کردم که بچه نداشته باشم و تجربه اش رو دارم جسارت کردم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
از نظر من حداقل ۳ تا بزرگ بشن کسی رو داشته باشن

الان انقده بچه ها مهاجرت میکنن که دیگه این مسله اصلا مهم نیست الان دوست مامان من ۳ تا بچه داره هر کدوم یه جای دنیان خودش تنها تو ایرانه بیشتر اطرافیانم هم حداقل یکی از بچه هاشون مهاجرت کردن

همچین فکر نکنید فرمون دست خودتونه خواستم امشب باردارم نخوام هیچی،من خودم برای سومی دودل بودم حالا امسال نه سال دیگه خلاصه پشت چشمها رو برای خدا نازک کردم وقتی رفتم برای چکاپ قبل اقدام خدا بهم ۶ تا فیبروم حسابی داد تا امروز که مجبورم به نظر پزشک‌ها رحمم رو بردارم،بله خدا گفت فکر کردی همه چیز تحت اختیار تو بود همچین نیست تو بخوای ماهم بخوایم،پس اینقدر برای فرزند دار شدن ماشین حساب و چرتکه نزارید جلوتون،اگر رابطه شما و همسرتون قویه به لحاظ عاطفی و اخلاقی همدیگه رو درک میکنید به خاطر مسائل مالی بچه دارشدن رو عقب نندازید که ممکنه بد پشیمون بشید مثل من

ممنونم عزیزم ❤️ خیلی هم نظرتون محترم هستش و اینکه خواستم بگم خیلی از ادب و طرز حرف زدنتون خوشم اومد& ...

لطف دارید