2777
2789
عنوان

عشقم قبلا با یکی رابطـ.ـه داشته😭😭

1643 بازدید | 38 پست

روزای اول رابطه گفت ک شهـ.ـوتش بالاس و یکی از دوس‌دخترهای قبلیش دختر خوبی نبوده و تا حدودی رابطه برقرار کردن اما باهن کات کردن

نگا دوسم داره امــا شهـ.ـوتش بالاس ازم رابطه جـ..ـنسی نمیخواد میگه تو حیفی بهت دست نمیزنم  ولی همش بغل میخواد و راجب چیزای خا.ک بر سر‌ی صحبت میکنه و اینم بگم حدود یکسالو نیمه باهمیم از اولش همینجوره و ازم رابطه نمیخواد ولی همش بغل میخواد و شهـ.ـوتش خیلییی بالاس

خواستم بدونم عادیه؟یا واسه بازیشم؟

تا ۹ماهه اول خیلی راجب ازدواج صحبت می‌کرد من خیلی اوکی نمی‌دادم اما الان مدتیه خودم خیلی راجب ازدواج حرق میزتم و اون خیلی صحبت نمیکنه امـــا خدایی تا دوسال حداقل شرایط ازدواج دوتاایی‌مون نداریم به لایل شخصی و موجه

خواستم بگم این عادیه؟و میخوادم یا ن؟😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادم چندشیه😑نه بخاطر رابطه ها نه،بخاطر اینکه انگار دختر یه شی،دختر خوبی نبود چون رابطه داشتیم انگار خودش فقط مجازه،با حیفی بهت دست نمی زنم🤢چندشت نشد وقتی این حرفو زد؟چندسالته

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

وقتی چیزش بالاست و از تو رابطه نمیخواد پس ی جا دیگ داره خودشو خالی میکنه با یکی دیگ 

اینم ینی فاجعه و ممکنه ازشون بیماری جنسی گرفته باشه 

بعدشم همه آدما غریزه دارن و نیاز 

قرار نیس ک اینجوری کنن ازدواج خیاره پس

من از آدم شهوتی متنفرم اینا همیشه خیانت میکنن

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍