سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
واس ما که فعلا تکالیف رو نزاشته.دخترم خودش میاد میگه اینجارو خوندیم..
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
معلمه خودش رو صفحه تاریخ نمیزنه که تدریس شد..اینا هم پارسال هم امسال میزنن.تازه امسال دخترم خودش میزنه.فک کنم معلمشون میگهاینام مینويسن.وگرنه از کجا بدونن امروز چندمه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
ازبین مادرا یکی رو به عنوان نماینده مادرها انتخاب کنید و یه گروه با کل مادرا بزنید اونجا باهم تبادل نظر کنید هرجا هم لازم شد فقط نماینده مادرا از معلم سوال کنه معلم نمیتونه به همه مادرا جواب بده
من بیچاره هم شاغلم ولی این هیچی نمی دونه از ساعت هفت میگم فقط میگه سلام
منظورم این بود که نگران نباشید بالاخره راه میوفتند ، با چندتا از مامانا صحبت کنید ببنید اونا چیکار میکنن ، یا مثلا زیر دفترش بنویسید منظورتون رو از لوحه متوجه نشدم و برای همین دخترم کاری نکرد
عزیزم پیش همچین مهم هم نیست به بچه فشار نیار بعدم اگه قرار به حفظ کردن باشه توی همون پیش یاد میگیرن نیازی به تمرین شما نیست.فقط کاربرگ میدن میپرسی ازش پر میکنی معلوم میشه دخترت چقدر پیش رفت داشته