2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم منتظر نباش 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
آخه میدونی من ی بار جدا شدم تو عقد سنم همینطور داره می‌ره بالا تازه اون آقا بچه هم داشت

در مورد قبول بچه قشنگ فکراتو بکن

ببین باید اون بچه رو از همه لحاظ قبول کنی،همه زندگیت بشه

میتونی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
آخه میدونی من ی بار جدا شدم تو عقد سنم همینطور داره می‌ره بالا تازه اون آقا بچه هم داشت

چند سالته مگه؟؟؟

تو عقد جدا شدن خیلی بهتر از بعد ازدواج و بچه دار شدنه.

بنظرم با کسی ازدواج کن که حداقل بچه نداشته باشه.

باورت نمیشه بخدا ولی من یه خاله دارم ۳۰سالش تازه شده.دوبار تو عقد جدا شد الان سومی نامزده همشون هم پسر مجرد