2777
2789
عنوان

کنکوری ها یا دانشجو های پزشکی

209 بازدید | 9 پست

من واقعا نمیدونم ریاضی رو چه جوری بخونم،

بنظرتون بهترین روش ریاضی خوندن چیه؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

جزوه نداری ؟ اول جزوه میخونی

بعد نمونه سوال

من درسنامه مبتکران میخوندم الان نمیدونم هست یا نه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من نتونستم بی معلم‌

منبع آی کیو و مهروماه خوبن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

فقطط حل کن

یوال نمونه پیدا کن 

انواع سایت هست برای پیدا کردن سوال و حتی کتاب زیادیم هست

تمرین بیشتر نتیجه میده ریاضی خوندنی نیست حل کردنیه

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
فقط ریاضت و تمرین و تکرار  چشمی نگاه کردن به درد نمیخوره این نوشته که خوبه

اها یعنی خیلی سوال حل کنم؟

جزوه نداری ؟ اول جزوه میخونی بعد نمونه سوال من درسنامه مبتکران میخوندم الان نمیدونم هست یا نه

نه

مجبورم درستامه نشر الگو بخونم

ولی از حرفای بچه ها متوجه شدم برای ریاضی خیلی سوال باید حل کنم

من فیلم های عزیزی رو ۳۰ آلی ۴۰ درصد اول شو دیدم و بعد شروع کردم به تست زدن فقط تست میزدم دیگه ریاضیم به ۷۰ ۸۰ رسیده بود. بعد که وقتم بیشتر شد و قوی شد ریاضیم ادامه بقیه فیلم هارم دیدم و هندسه رو هم کلا حذف کردم هندسه یازدهم رو خیلی باهش مشکل داشتم کلا نخوندمش