2777
2789
عنوان

ارایش

171 بازدید | 12 پست

من ۱۴ سالمه خیلی ارایش میکنم و کرم پودر میزنم😂

میگن کانسیلر کمتر آسیب میزنه به پوست و خب میخوام کانسیلر بجای کرن پودر استفاده کنم

چه نوع کانسیلری خوبه میخوام پوشش دهی خوبی داشته باشه و خیلیم سنگین نباشه قیمتشم مناسب باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا به داد ۱۰سال دیگت برسه

چه خبره اخه تو این سن؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

منی که ۲۵ سالمه و تا حالا کانسیلر نداشتم😐

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عزیزم من میکاپ کارم بافت کانسیلر نسبت به کرم پودر غلیظ تره و برای پوست زیاد مناسب نیست اما کانسیلر ...

مرسی عزیزم

فقط اینکه نظر خودتون کرم پودر استفاده کنم بهتره یا کانسیلر

مرسی عزیزم فقط اینکه نظر خودتون کرم پودر استفاده کنم بهتره یا کانسیلر

اگه نظر منو میخوای بنظرم اصلا استفاده نکن

چون گرونترین و لاکچری ترین محصولم استفاده کنی به پوستت اسیب میرسه

اما اگه خیلی مایلی ارایش کنی بنظرم میتونی از سی سی کرم یا بی بی کرم استفاده کنی یا ضد افتاب های سبک رنگی که بافت سبک و خوبی دارن

ولی زیرش حتما ضد افتاب بی رنگ بزن چون ضدافتاب برای پوستت ضروریه

[QUOTE=311891208]اگه نظر منو میخوای بنظرم اصلا استفاده نکن چون گرونترین و لاکچری ترین محصولم استفاده کنی به پوستت اس ...[/QUOTE

یه ضد افتاب بی رنگ خوب میگین که قیمتشم مناسب باشه پوستمم خشکه نقریبا

[QUOTE=311891208]اگه نظر منو میخوای بنظرم اصلا استفاده نکن چون گرونترین و لاکچری ترین محصولم استفاده ...

من چندین ساله از سینره استفاده میکنم 

بی رنگ

خیلی ازش راضیم قیمتش حدود ۲۵۰

فک نکنم کمتر از این چیزی باشه اگرم هست به درد نمیخوره