2777
2789
عنوان

درد دارم...

73 بازدید | 11 پست

سلام گردن درد دارم خیلی وقته سرمم میگیره انگار سرم یه چیز اضافه اس ک دوست دارم بگیرم پرتش کنم دیگه نباشه😐و اینکه دستامم تیر میکشه شبا بدتر میشه مینوسم موبایلم میگیرم تو دستم بدتر میشم وقتی درد میگیره و تیر میکشه یه چیزیم میشه یه طور عصبی خیلی عصبی میشم و واقعا موندم این چی میتونه باشه بنظرتون..؟که عصبیمم میکنه؟؟:/

تازه گردنم وقتی درد میگیره گاهی شونمم درد میگیره و انگار رگای گردنم دارن کشیده میشن..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ا ه میگرن داشتم قرصشو مصرف نکردم پ یعنی بخاطر اینهه من ک تو این ۱۸ ک ادم ارتروز اینا نمیگیره پ از هم ...

منم میگرن دارم دارهاش خواب آورن و اثری نکرد دیگه ادامه ندادم الان رعایت ساعات وعده غذایی و خواب رو رعایت میکنم و اتاق خوابم رو تاریک میکنمو فقط موقع شروع دردش بادکش میندازم دارو نمیخورم

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم میگرن دارم دارهاش خواب آورن و اثری نکرد دیگه ادامه ندادم الان رعایت ساعات وعده غذایی و خواب رو ر ...

اره داروهاش خ ضرر داره دوست ندارم از این سن خودمو تو دارو خفه کنم همیشه تلاش کردم نخورم تا جایی ک میشه چ ساعتی غذا میخوری چ ساعتی میخوابی؟بیخوابیم دارم متاسفانه 

واقعا ممنونم از راهنماییت جان دلم💛

اره داروهاش خ ضرر داره دوست ندارم از این سن خودمو تو دارو خفه کنم همیشه تلاش کردم نخورم تا جایی ک می ...

عزیزم خودت کی گرسنه ت میشه مثلا صبحانه من سرساعت ۸ میخورم نهار یک و نیم اصلا گرسنه نمیمونم حتی مهمونی ها یه چیزی میخورم که گرسنه نشم شام هم همینطور و تو ۲۴ ساعت باید ۸ ساعت بخوابی. چند سال داری؟ کدوم شهری؟

سلامتی و خوشبختی دخترم