2777
2789
عنوان

درد دارم...

73 بازدید | 11 پست

سلام گردن درد دارم خیلی وقته سرمم میگیره انگار سرم یه چیز اضافه اس ک دوست دارم بگیرم پرتش کنم دیگه نباشه😐و اینکه دستامم تیر میکشه شبا بدتر میشه مینوسم موبایلم میگیرم تو دستم بدتر میشم وقتی درد میگیره و تیر میکشه یه چیزیم میشه یه طور عصبی خیلی عصبی میشم و واقعا موندم این چی میتونه باشه بنظرتون..؟که عصبیمم میکنه؟؟:/

تازه گردنم وقتی درد میگیره گاهی شونمم درد میگیره و انگار رگای گردنم دارن کشیده میشن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا ه میگرن داشتم قرصشو مصرف نکردم پ یعنی بخاطر اینهه من ک تو این ۱۸ ک ادم ارتروز اینا نمیگیره پ از هم ...

منم میگرن دارم دارهاش خواب آورن و اثری نکرد دیگه ادامه ندادم الان رعایت ساعات وعده غذایی و خواب رو رعایت میکنم و اتاق خوابم رو تاریک میکنمو فقط موقع شروع دردش بادکش میندازم دارو نمیخورم

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم میگرن دارم دارهاش خواب آورن و اثری نکرد دیگه ادامه ندادم الان رعایت ساعات وعده غذایی و خواب رو ر ...

اره داروهاش خ ضرر داره دوست ندارم از این سن خودمو تو دارو خفه کنم همیشه تلاش کردم نخورم تا جایی ک میشه چ ساعتی غذا میخوری چ ساعتی میخوابی؟بیخوابیم دارم متاسفانه 

واقعا ممنونم از راهنماییت جان دلم💛

اره داروهاش خ ضرر داره دوست ندارم از این سن خودمو تو دارو خفه کنم همیشه تلاش کردم نخورم تا جایی ک می ...

عزیزم خودت کی گرسنه ت میشه مثلا صبحانه من سرساعت ۸ میخورم نهار یک و نیم اصلا گرسنه نمیمونم حتی مهمونی ها یه چیزی میخورم که گرسنه نشم شام هم همینطور و تو ۲۴ ساعت باید ۸ ساعت بخوابی. چند سال داری؟ کدوم شهری؟

سلامتی و خوشبختی دخترم