2777
2789
عنوان

فقط برای تو😊

110 بازدید | 20 پست

به آرامی آغاز به مردن می‌كنی

اگر سفر نكنی

اگر كتابی نخوانی

اگر به اصوات زندگی گوش ندهی

اگر از خودت قدردانی نكنی

زماني كه خودباوری را در خودت بكشی

وقتي نگذاری ديگران به تو كمك كنند

اگر برده عادات خود شوی

اگر هميشه از يك راه تكراری بروی

اگر روزمرّگی را تغيير ندهی

اگر رنگ‏‌های متفاوت به تن نكنی

يا اگر با افراد ناشناس صحبت نكنی

تو به آرامی آغاز به مردن می‌كنی

اگر از شور و حرارت

از احساسات سركش

و از چيزهايی كه چشمانت را به درخشش وامی‌دارند

و ضربان قلبت را تندتر می‌كنند

دوری كنی

تو به آرامی آغاز به مردن می‌كنی

اگر هنگامی كه با شغلت،‌ يا عشقت شاد نيستی، آن را عوض نكنی

اگر برای مطمئن در نامطمئن خطر نكنی

اگر ورای روياهایت نروی

اگر به خودت اجازه ندهی

كه حداقل يك بار در تمام زندگی‏ات

ورای مصلحت‌انديشی بروی

امروز زندگی را آغاز كن

امروز مخاطره كن

امروز كاری كن

نگذار که به آرامی بمیری

شادی را فراموش نکن

_من نتونستم، شاید تو بتونی👏

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

ما نوددرصدمون مردگی میکنیم نه زندگی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🌱

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
ما نوددرصدمون مردگی میکنیم نه زندگی

چرا واقعا 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
همه اینها میشه اگه پول نباشی مردی. خب سفر و همه اینها پول می خواد

موافق نیستم

یه پیکنیک کوچولو یه گوشه آروم شهر،یه فضای سبز رفتن اینا پول انچنانی نمیخواد ولی واقعا حالتو خوب میکنه

موزیک قشنگ‌گوش دادن،کتاب خوب خوندن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
همه اینها میشه اگه پول نباشی مردی. خب سفر و همه اینها پول می خواد

همه چیز به پول نیست 

چون مصیبت مستاجری گریبانمون رو گرفته. چون گیر صاحبخونه های بی وجدان افتادیم

آخه ربطی به اینا نداره گل، الان یکی‌ خود من خونه دارم دلیل بر اینه خوشبختم؟! همه چیز مادیات نیست

چرا واقعا 

چون انگیزه نداریم 

نمونه اش خودم، از بچگی نه توجهی سمتم بود نه محبتی ، بزرگشدم گفتم درس میخونم ، درس خوندم که ای کاش نمیخوندم ، با مدرک ارشد بیکارم ، توجهات اندکی هم که بهم میشد به زیر صفر رسید 

نه ازدواج کردم، نه کار پیدا میکنم، چون کار ندارم پولم ندارم ، پولم نداشته باشی مفت قبولت ندارن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
موافق نیستم یه پیکنیک کوچولو یه گوشه آروم شهر،یه فضای سبز رفتن اینا پول انچنانی نمیخواد ولی واقعا ح ...

خب هم یه فضای سبز. من مادر که روزی دوازده ساعت مجبور به کار هستم. روزی 2 ساعت هم توی مسیر با اتوبوس و مترو. بعد هم دوقلوداری و خونه داری و جارو و ظرف و آشپزی تا نیمی از شب. نه جونی هست برای رفتن. نه وقتی. نه پولی 

چون انگیزه نداریم  نمونه اش خودم، از بچگی نه توجهی سمتم بود نه محبتی ، بزرگشدم گفتم درس میخونم ...

نخواد توجهی بهت بشه نمیشه دیگه، چه ازدواج کنی چه نکنی، اگه خونواده خوب داشته باشی تاآخرش بردی والا یه عمر بازنده ای 

به خدا همه چی به پوله

به خدا که نیست