2777
2789
عنوان

فقط برای تو😊

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست
همه چیز مادیاته. منتها آدم وقتی یه نعمت داره قدر نمیدونه. 

الان منظورت اینه من قدر نمیدونم 😂، خب وقتی پول باشه مادیات باشه و توجه نباشه برا کسی مهم نباشی چه فایده داره 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان منظورت اینه من قدر نمیدونم 😂، خب وقتی پول باشه مادیات باشه و توجه نباشه برا کسی مهم نباشی چه ف ...

نه . کلی گفتم.

خب دیگه تصور کن مهم نباشی. پول هم نباشه. ببین چقدر مصیبته

خب هم یه فضای سبز. من مادر که روزی دوازده ساعت مجبور به کار هستم. روزی 2 ساعت هم توی مسیر با اتوبوس ...

منم مادرم و عین شما....

سخته ولی خب

بنظرم جدا از وظایفی که داریم و انجام میدیم شده روزمرگیمون

روزی یکی دوساعت وقت بزاریم برای بچها مثل یه بچه باهاشون بازی کنیم خیلی رو حالمون تاثیر داره

حالا اینا الان به فکر خودمم رسید

من که کلا انگار افسرده م....🥲

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
همه چیز مادیاته. منتها آدم وقتی یه نعمت داره قدر نمیدونه. 

من دلم پر میکشه برا اون دوتایی که هیجی ندارن ولی زندگیشون پراز عشقه و زندگی و با همه فراز و نشیب هاش دونفره دست به دست هم حل میکنن، تو نمیدونی من چی میگم 💔شاید منم ندونم تو چی میگی، درکل زندگی هرکس یجوره

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
من دلم پر میکشه برا اون دوتایی که هیجی ندارن ولی زندگیشون پراز عشقه و زندگی و با همه فراز و نشیب هاش ...

خب ما از اون دوتایی که هیچی نداریم. اما یه وقتهایی اون زندگی پول هست. اما ممکنه یکی هم بمیره. خب مرگ جوان دردناکه چه پول باشه چه نباشه.

اما هیچ وقت یادم نمیره . ناگهان برادرم جوانمرگ شد. داغ مرگ برادر جوان. اما دیدم مادرم سر خاک برادرم میگفت. منو ببخش وقتی بودی نداشتم کمکت کنم. الان هم که اینجایی دستم خالیه نمی تونم یه بسته خرما برات خیرات کنم. باور کن این جمله مادرم داغش از رفتن برادرم بیشتر بود.