2777
عنوان

دلم گرفته+عکس

984 بازدید | 35 پست

سلام ب دوستای خوبم اول اگه میشه امضام رو بخونید و برام صلوات بفرستید🙏

بعد شوهرم بعد از ۵ سال بیکاری و مریضی و هزار بدبختیه دیگه میخوایم زندگیمون رو از صفر صفر شروع کنیم ..دعا کنید شوهرم قوی بمونه و بتونه و دست از م ش ر و ب خوردن برداره ک فقط با این خودشو ارم میکنه مریضیش هم بگم اسمش لوپوس هست و روزی ۱۵ تا قرص میخوره🥺😭دعا کنید منم قوی بمونم .میگن دعای نی نی سایتیا رد خورد نداره

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله همه چیز زندگیت رو به راه  بشه

فقط میشه بگی لوپوس چه علائمی داره

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه به حق حضرت رقیه. به هرچی که میخوای برسی الهی انقدر خوشبخت بشی که به این روزات بخندی. از خدا میخوام سال بعد تو همین روز   دست در دست عشقت با بچه نازنینتون  برید مشهد 

انشاالله همه چیز زندگیت رو به راه  بشه فقط میشه بگی لوپوس چه علائمی داره

شوهر من مفصلی داره ک از طریق کلیه هم هست.بدن درد شدید قرمز شدن چشم تو افتاب ..پوست کهیر میزنه.دفع پروتیین بالا.التهاب زیاد بدن.سر دردای شدید.

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

شوهر من مفصلی داره ک از طریق کلیه هم هست.بدن درد شدید قرمز شدن چشم تو افتاب ..پوست کهیر میزنه.دفع پر ...

انشاالله بهتر بشن

ممنون بابت راهنماییت

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!