2777
2789
عنوان

دلم گرفته+عکس

863 بازدید | 34 پست

سلام ب دوستای خوبم اول اگه میشه امضام رو بخونید و برام صلوات بفرستید🙏

بعد شوهرم بعد از ۵ سال بیکاری و مریضی و هزار بدبختیه دیگه میخوایم زندگیمون رو از صفر صفر شروع کنیم ..دعا کنید شوهرم قوی بمونه و بتونه و دست از م ش ر و ب خوردن برداره ک فقط با این خودشو ارم میکنه مریضیش هم بگم اسمش لوپوس هست و روزی ۱۵ تا قرص میخوره🥺😭دعا کنید منم قوی بمونم .میگن دعای نی نی سایتیا رد خورد نداره

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

خدا کمکت کنه ان شاء الله همه چی خوب پیش بره 

مرسی عزیزم

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که موفق باشید عکس شوهرتون هم تو اسکرین افتاده

اشکال نداره مهم نیست

انشاالله همه چیز زندگیت رو به راه  بشه

فقط میشه بگی لوپوس چه علائمی داره

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه به حق حضرت رقیه. به هرچی که میخوای برسی الهی انقدر خوشبخت بشی که به این روزات بخندی. از خدا میخوام سال بعد تو همین روز   دست در دست عشقت با بچه نازنینتون  برید مشهد 

انشاالله همه چیز زندگیت رو به راه  بشه فقط میشه بگی لوپوس چه علائمی داره

شوهر من مفصلی داره ک از طریق کلیه هم هست.بدن درد شدید قرمز شدن چشم تو افتاب ..پوست کهیر میزنه.دفع پروتیین بالا.التهاب زیاد بدن.سر دردای شدید.

انشاالله به حق علی اصغر شش ماهه به حق حضرت رقیه. به هرچی که میخوای برسی الهی انقدر خوشبخت بشی که به ...

مرسی عزیزم انشالله😭😭😭

شوهر من مفصلی داره ک از طریق کلیه هم هست.بدن درد شدید قرمز شدن چشم تو افتاب ..پوست کهیر میزنه.دفع پر ...

انشاالله بهتر بشن

ممنون بابت راهنماییت

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
آبشار جان شما همون کاربری هستی که چندسال پیش داستان زندگیتو نوشته بودی؟

یادم نیست ولس فکر میکنم نوشتم یکبار