2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم...

248 بازدید | 22 پست

بعد ۱۴ روز قهر امروز پدر شوهر مادرشوهرم قرار بود بیان دنبالم

شوهرم گفته بوده هرگز نمیاد

قبل اینکه بیان ب شوهرم پیام دادم تمام حرفا و خواسته هایی ک داشتی رو باشه قبول ولی منم ی خواسته هایی دارم ک اگه فکر میکنی سخته برات نیاین دنبالم

بهش گفتم نباید ب خانوادم بی احترامی کنی 

یا پنهون کاری کنی

همون طور ک تو رمز گوشی منو میدونی منم باید بدونم رمز گوشیت رو

اگه چیز پنهونی نداری نباید مقاومت کنی و بهانه بیاری

دیدم شروع کرد ب بمون خونه مادرت حرف حرف مرده نه زن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن خاسته ات راقبول کنه بعدبری.به خانوادش هم بگو.اگرجیزی به بارش نباشدکه رمزنمیزاره سرگوشی

خودش هیچ ک نمیاد خانوادشو میفرسته انگاری بهش گفتم خونه رو بنامم بزن ک زور بهش داشت اشغال 

خب دیگه مشخصه این مرد اینطور بزرگ شده نمیخوادم تغییر کنه 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
برو سر خونه زندگیت به مرور با حرف زدن رفتاراشم درست کن عیب نداره در جواب بی احترامیش فقط نگاش کن و س ...

مگه ازش خواستم خونه رو بنامم بزنه ک اینطور برخورد کرد

مامانم میگه میذاشتی دنبالت میومدن بعد میگفتی

اگه رفتم و قبول نکرد چی یا دوباره شروع کنه ب بدوبیراه گفتن

خودش هیچ ک نمیاد خانوادشو میفرسته انگاری بهش گفتم خونه رو بنامم بزن ک زور بهش داشت اشغال 

شوهرت واقعابه چه دلیل خونه وماشین رابنام کس دیگری زده هدفش چیه.بهش بگوبااین کارت بخودت بمن وبه زندگی واعتبارت لطمه زدی.شوهرت مردی است که سروگوسش میجندوبه خیال خودش همه زناعاشقش هستن.حتماتوی گوشیش خبرهایی است قهرت طولانی بشه بهتره تابدون حل مشکل بری خونه

شوهرت واقعابه چه دلیل خونه وماشین رابنام کس دیگری زده هدفش چیه.بهش بگوبااین کارت بخودت بمن وبه زندگی ...

اره زورم از این میاد خونه ماشینو یواشکی بنام یکی دیگه زده یبار میگه خواهرم یبار میگه رفیقی ازمه

من فقط گفتم رمزی رو گوشست نباشه زنگ زده خانوادش نرید دنباش