2777
2789
عنوان

گوشی شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست

چی بگم عزیز.چقدشوهرت اصرا داره سرازکارش درنیاری.بگوهمین که گفتم بایدگوشیت راهرموقع خاستم نگاه کنم خانه وماشینت راهم بنام خودم وخودت کن بگوتونقشه شوم برااین زندگی نکشیده بودی که نمی رفتی اموالت بنام کس دیگری بکنی.شوهرت متاسفانه بدجنس وقابل اعتمادنیست.تکلیف این قضیه هم روشن کن حالا که آمدی قهر.خانوادش حتماخجالت ازرفتارپسرشون میکشن که نمیان دنبالت آخه بیان چی بگن.دامادماهم رفت خانه اش کردبه اسم برادرش ولی دادگاه توقیفش کردودادش به خاهرم جای مهریه اش.اگردیدی حرف حرف خودش است برومهریه ات بزاراجرا.حالشان رابگیر.فکرخودت باش ازکسی هم خجالت نکش

اره زورم از این میاد خونه ماشینو یواشکی بنام یکی دیگه زده یبار میگه خواهرم یبار میگه رفیقی ازمه ...

تومعلومه زنی آبرودارومظلومی که گیراین آدم نفهم خودخواه شیادافتاده ای.الان هم دلتنگ زندگیت هستی خداخودش کمکت بکند.قشنگ معلومه شوهرت نقشه هایش راکشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومعلومه زنی آبرودارومظلومی که گیراین آدم نفهم خودخواه شیادافتاده ای.الان هم دلتنگ زندگیت هستی خداخو ...

اخ تو ک نمیدونی قلبم از نفهمیش بدرد اومده دیگه بخدا امروز دیگه معده درد گرفتم بس ک بی حساب حرف میزنه خدا لعنتش کنه اخ خدایا من چ گناهی کردم ک این شد زندگیم

اخ تو ک نمیدونی قلبم از نفهمیش بدرد اومده دیگه بخدا امروز دیگه معده درد گرفتم بس ک بی حساب حرف میزنه ...

معلومه عزیزم خیلی کج میگه بدجور زورمیگه حقت است ناراحت باشی ولی سعی کن ایام قهرحرص نخوری لاغروشکسته بشی.پدرت چی میگه؟میتونی آنقدقهربمونی تاحرفت راقبول کنه؟شغل شوهرت چیه؟جندسالشه؟چندوقته ازدواج کردیدببخشیداینهمه سوال کردم

چیشد چیکار کردی؟

هیچی هنوز خونه مامانم اینام

صبی ک کلاس رفتم دم اموزشگاه بود اصرار کرد سوار شم

بهش گفتم کی این کارو کردی گفت پارسال وقتی دیدم باهام نمیسازی منم اینکارو کردم.... بهش گفتم الان فکرت چیا  گفت هیچی نمیام خونتون اگرم بخوای تا دم در میام 

گفتم کلی بی احترامی ب خانوادم کردی  جواب اونارو چی میدی

گفت من هرگز نمیام داخل خونه ....منم دیدم براش مهم نیست زندگیش گفتم جداشیم بهتره

هیچی هنوز خونه مامانم اینام صبی ک کلاس رفتم دم اموزشگاه بود اصرار کرد سوار شم بهش گفتم کی این کارو ...

چقدر شرایط سختی برات رقم خورده امیدوارم زودتر حل بشه مشکلت بازم باهاش حرف بزن یا مشاوه برین سعی کن خیلی دیگه حرفای گذشته رو وسط نیاری چون چیزی حل نمیشه فقط یاداوریش اذییت کنندس برا دوتاتون 

..