2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 28 پست

بااجازه استارتر عزیز حالا که درمورد بچه هاس 

پسرم هفته دیگه ۲سالش تموم میشه به امیدخدا میخام ازشیربگیرمش شیرخشک میخوره میشه لطفا کمکم کنید وراهنمایی کنید اونایی که تجربه دارن 

براتون حمدمیخونم

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حق با تو باشه ولی کاملا حرف میزنه و منم در حد درک و توانش باهاش صحبت میکنم متوجه ش میکنم ولی مگ ...

دختر من پیش دبستانه لجبازه وبا کلی منت کشیدن دستشویی میره

از یه پیج دیدم که گفته بودن بجای اینکه بگی بیا مثلا بریم دستشویی یا کلا هرچیزی مثلا بگو دوست داری بدویی بری دستشویی یا بپر بپر کنی بری.

امتحان کن جواب میده

گفت کلا اگه میخوای حرفتو گوش بده دوتاگزینه برا انتخاب براش بذار.

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

فقط از خدا می خوام که بهت صبر بده

منم تو شرایط شما بودم تازه یکم بدتر چون خدا خواسته حامله بودم

اشتباه تون اینکه زیادی بهش توجه می کنند

من وقتی بچه دومم بدنیا اومد و وقتم بین بچه ها تقسیم شد و همه ی توجه م از روش برداشته شد

خود بخود اخلاقش درست شد

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
شاید حق با تو باشه ولی کاملا حرف میزنه و منم در حد درک و توانش باهاش صحبت میکنم متوجه ش میکنم ولی مگ ...

والا پسر ۷ ساله من مدرسه ام میره مثلا   شما بگو تره ک چ عرض کنم  ارزونم واسم خورد نمی کنع  درحد مرگ روانیم داره  اون  فقط  سه سالشه حساس نباش کم‌کم‌بزرگ‌میشع درک   میکنع روحتو خسته نکن💕💕💕

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

توروخدااگه کسی تجربه داره کمکم کنه میخام بچموازشیربگیرم اسی چطور ازشیرگرفتی خودش دستشویی میره ؟

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

شیر و پوشک و باهم نگیر

الان میخام شیروبگیرم ولی نمیدونم چکارکنم خیلی وابسته اس به شیر شما تجربه داری؟بایدچطورشروع کنم وازکجا

الان میخام شیروبگیرم ولی نمیدونم چکارکنم خیلی وابسته اس به شیر شما تجربه داری؟بایدچطورشروع کنم وازکج ...

دختر منم خیلی وابسته  بود.من یه روزه با تلخک گرفتم ولی شنیدم تدریجی بهتره

هفته اول وعده های شیر روز رو کم کن

هفته بعد شیر روز رو قطع کن و بعدش شیر شب رو

باخوراکی های سالم و شیر و آبمیوه طبیعی سرگرمش کن .پارک ببر .خونه مادری خواهری مادرشوهری چیری برین براش بگذره

غذاهای مقوی بخوره که زود گرسنه نشه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
دختر منم خیلی وابسته  بود.من یه روزه با تلخک گرفتم ولی شنیدم تدریجی بهتره هفته اول وعده های شی ...

ممنونم خداخیرت بده🌷

قبل بچه اوردن در مورد بچه ها تحقیق نکردین بدونین چجورین یکم به بچهای اطرافتون توجه نکردین؟ 😐باز صد رحمت به مامان باباهای ما بعد 18 سال توقع این چیزارو دارن شما از همون بدو تولد توقعاتتون شروع شده بچه خودش که نمیخاسته دنیا بیاد 

توروخدااگه کسی تجربه داره کمکم کنه میخام بچموازشیربگیرم اسی چطور ازشیرگرفتی خودش دستشویی میره ؟

عزیزم من تازه دخترمو از شیرخشک گرفتم . میتونم کمکت کنم 

بچت چند وعده شیر میخوره؟

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
عزیزم من تازه دخترمو از شیرخشک گرفتم . میتونم کمکت کنم  بچت چند وعده شیر میخوره؟

بسلامتی 

راستش امروز گولش زدم شیر ظهرونخورد روزی دووعده میخوره ظهرها موقعه خواب وشبها 

ممنون عزیزم